kizinaasikanne rem2601 Gürkan ağralı deraylı ultrason bakmıyor Gökhan Yıldırım diye bir doktora yönlendiriyor perinatoloji uzmanı o da Kasım ayında tek çocuğa 6500 tl’ye bakıyordu canım.
momhulya istanbul medipol mega bağcılar 58 binden başlıyor. ilk doğumumuda orda yaptım çok memnun kaldım buda orda olucak
kizinaasikanne hbi evet hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar. Ben 45.000 lira vererek 12 gün önce sezaryen oldum ☺️
Tugatas kizinaasikanne bende Gürkan hocaya gidiyorum doğumu İstanbul hospitalde yapıcam inşallah bir aksilik olmazsa temmuzda benim doğumum da normal doğum 40 bin dediler çok memnunum muayenesi biraz pahalı ama fiyatına kesinlikle değiyor doktor çok önemli gerçekten
kizinaasikanne Tugatas evet normal 40 sezaryen 45. Ve evet Gürkan bey çok kaliteli bir doktor ve keza hastane hemşireleri ve doktorları da çok iyidi.
Tugatas esm4yildiz ben gebeliğimin başında ona gidiyordum ama hiç memnum kalmadım ilgili değil sen sormadan hiç bir bilgi vermiyor o yüzden 10 haftalıkken Gürkan hocaya geçtim şimdi iyi ki diyorum
kizinaasikanne Tugatas ben Zeytinburnu’ndan fiyatı uygun diye orayı tercih ettim şimdi büyük kızımı da yenidoğan bebeğimin doktoruna götürmeyi düşünüyorum 😁
Tugatas kizinaasikanne çocuk doktorlarını bilmiyorum nasıl olduğunu henüz deneyimleyemedim bakalım kısmet olursa doğumdan sonra :)