aslig Haftadayım bi kaç gündür karın ağrım var. Daha önce de karın ağrısı şikayetiyle gittiğimde bir şey çıkmamıştı bebeğim sağlıklıydı. Hem acile gittim daha önce hem doktoruma sordum ancak bi cevap alamadım. Gebeliğinde ara ara karın ağrısı yaşayan var mı
mutlubalik aslig bende de ara ara oluyor idrar yolu enfeksiyonundan olabilir mide üşütmesinden olabilir vitaminler kabızlık yapiyosa ondan olabilir
ruhefza1207 aslig bende 29dayım ara ara benimde oluyor hatta bugün var mesela şiddetli değil ama sürekli bir ağrı olunca insan sürekli onu düşünüyor bir şey var mıdır diye
aslig -Papatya33 hiç bilmiyordum yaptığını. Bi kaç gün ağrıyor sonra kendi kendine geçiyor aradan biraz zaman geçiyor tekrar aynı ağrı.
-Papatya33 aslig ben demir ilacindan çok çektiğim için aklıma o geldi. Bağırsaklarda aşırı gaz yapıyor bende. Sabaha kadar uyuyamazdm. Aşırı bir gaz ve aşırı ishal yapiyordu
eed21 İdrar yolu enfeksiyonu olabilir gaz olabilir ya da bebişten rahimden kaynaklı basit bir şey olabilir. Her şey olabilir yani. Genel olarak bence gebeler de ara ara oluyor illa ki. Şiddeti ne derece rahatsız ettiği önemli bence