seher_3590 vanilya_kokusu_ çünkü.ilkte başımıza ne geleceğini bilmiyorduk bende güle.oynaya gitmiştim 😃şimdi olacakları biliyoruz onun korkusu var inan benim rüyalarıma kadar giriyor o doğum.ani
vanilya_kokusu_ seher_3590 Evet aynı ben ilkte hatırliyorum gece 12 de eşim geldi işten duş aldım gule oynaya gittim sezeyan a girdim çıktım bunda doğum anı aklıma geliyor panik atak geçiriyirum 😂
nadisss_50 vanilya_kokusu_ hala aynı kısalık açılma olduğu gibi kalmış çok şükür bebişte iyi sende hiç tedirgin olma Allahın izniyle 36 yı görücez inanıyorum, göbeğin aşağıda olmasıda normal bebek başı aşağıda olunca haliyle 🤲🏻🥹🌸🤍
vanilya_kokusu_ nadisss_50 yaaa ne güzel 🥹 inşallah benimde aynı kalmış ya banada dua edin cuma günü sabah gidecem 🥹🫶🏻
yasemincel65 vanilya_kokusu_ şükür ne güzel, ben de 35 i bitirdim ve bende de sanki göbek aşağı inmiş gibi. Zamanı geldi galiba, anlayamıyorum da tabi ilk gebelik olunca. Yürüyünce de sanki başı aşağıdan fırtlayacak 😅😅😅 ağrı yapıyor
vanilya_kokusu_ yasemincel65 benimde öyle en son makat geliş ti bebek dönmüş belki🥹 insallah senin haftâna gelirim ya bende risk olunca insan korkuyor 🥺
oznalk vanilya_kokusu_ benimde erken doğum riskim vardı ilaç kullanıyordum doktorum 36. Haftaya geldikten sonra bıraktırdı bundan sonra doğmak istese tutmayız çünkü artık 9 aylık oldu dedi sizdede 36 olsa gerisinde risk olmaz merak etmeyin hatta bana 35. Haftada doğsa da sıkıntı olmaz demişti 35. Haftadan önce doğarsa yasal küvez süreci varmış sonrasında yokmuş o yüzden demişti
vanilya_kokusu_ oznalk 35 e bile gelsem sukredecem inanki 🥹🤲🏻 ondan sonra inşallah güzel geçer 38 de Sezeryan olacam zaten Bir sıkıntı çıkmaz da ya çok şükür 32+2 olduk 🥹 cuma günü kontrilum var bakayım ne dicek doktor inşallah hayırlı güzel haberler alırım 🥺♥️
oznalk vanilya_kokusu_ kalbini refah tut gelirsin ben 33 den 36 ya çok zor geldim bi de panik atak var bayıla bayıla geldim içiniz rahat olsun stres yapmayın stres de çok etkiler demişti doktorum
vanilya_kokusu_ Semao98 cuma günü kontrilum var doktorum ne dicek acaba inşallah çok kisalma olmamış çok şükür 32+2 olduk bazen sancım falan oluyor aşırı korkuyorumn bilmiyorum ne olacak ya 🥺😞
nuriyegcl vanilya_kokusu_ bizde 32+1 olduk bugün benimde 24. Haftada kanamam oldu 1 hafta arayla 2 kez progestan kullanıyorum şükür riskli gebeler olarak bu haftaları gördük insallah zamanında sağlıkla gelirler bebislerimiz 🥹🙏🏻🌸
vanilya_kokusu_ nuriyegcl yaa aramızda bir gün var 🥹💖 inşallah sona kadar gideriz ya gene çok şükür bu haftaua kadar gelmekte iyu
vanilya_kokusu_ oznalk Panik atak ahhh benimde var 😂 çok zor ya bide doğum korkusu başlamış bende Panik oluyorum o an ya🥺