neseee_ Kızlar benim ilk gebeliğimde genetik testi yapılmıştı pıhtılaşma vardı iğne kullandım doğuma kadar şimdi plansız gebelik oldu 9 haftalık hamileyim ama doktoruma sormayı unuttum tekrar iğne kullanmak için geç mi kaldım acaba bi sıkıntı olur mu
fatmaa51 neseee_ o zaman kaç kullandıysanız doktora gidene kadar aynı dozda devam edin ne olur ne olmaz kaybetmeyin bebeğinizi önleminizi alın
asellim_ neseee_ Muhakkak sorun birde sabahları ve ara ara limonlu su İçin kan pıhtılaşması da limonlu suyu da öneriyorlar
Poyraz20_ neseee_ bnde aynıyım 3 çocuğum var hepsinde gebe kalır kalmaz igneye başlamıştım bu 4. Gebeligim plansız gebelik gunumden geçti emziriyorum diyedir dedim doktora gittim 7 haftalık hamile çıktım iğne yine kullanmadım snra 9 haftalıkken gittim doktor iğneye başla dedi rapor cikardi ama 3 doktorun onayı olmadan eczane iğneyi vermiyor alamadım daha şuan 11 haftalık oldum
fatmaa51 neseee_ e nabıza girin reçetelerim kısmına orada önceden yazılan bütün ilaçlarınız gözükür oradan bakabilirsiniz hangisini kullandığınıza