queenanne1 gizemsennn beeen😢hamileyken çok sıkıntı yaşadım, doğurunca açılmıştı ne güzel ama yine tıkalı. hormonal değişikliklere göre tıkanıp açılıyormuş. resmen burnuma bakınca etler gözüküyor. şimdide emziren anne olduğum için hiçbir çaresi yok🤦🏻♀️
mucizemizibekliyoruzz gizemsennn Normal benim de öyle hatta ağzımdan nefes aldığım için boğazım da kuruyor genel olarak çok zor nefes alıyorum bol su içiyorum en azından boğazım açılsın diye. Bazen boguluyorum gibi oluyor
gizemsennn Melike3506 Bende gece gündüz sürekli oluyor ikinci trimester de başladı şuan 30 haftalık hamileyim doğumdan sonra geçer diye düşünüyorum inşallah geçer çok zorluyor
Melike3506 gizemsennn bende bir de alerjik rihinitis var çok zorlanıyorum malesef bir şey de kullanamıyoruz
gizemsennn queenanne1 queenanne1 doğurunca açıldıysa tekrar neden tıkandı doğumdan sonra hormonlar normale dönüyor çünkü onunda merak ettim benimde bakınca etler gözüküyor 🥲
queenanne1 gizemsennn valla hala ara ara tıkanıyor fısfıs sıkıyorum bazen yatarken. hormonlar adet döngüsüne görede değiştiği için hiç yerinde durmuyolar ki 😂
gizemsennn queenanne1 Benim hamilelikten önce hiç tıkanmıyordu adet dönemi de dahil inşallah geçer ya kalıcı olmaz