Benim 2 kızım var ikisinde de yaptırdım tabi her şeyin pahalısı olacak diye kaide yok her bütçeye göre var şimdi oğluma hamileyim ve artık çocuk istemiyorum bunda da her şeyim hazır aslında abartmamak lazım diyenleri ben anlamıyorum şuan mesela gebeliğim daha zor geçiyor birkaç sağlık sorunum var o gün benim evladıma kavuştuğum gün artık hamilelik bitiyor aynı bedende son gün bunu güzel karşılamak olarak düşünüyorum tülleri çiçekçiden alabilirsin instagramda bir çok sayfa var ucuzu pahalısı sadesi gösterişlisi o senin kendi zevkin olur üçüne de isimli hastane çıkışı yaptırdım emin ol kızlarım da da tek sakladığım şey o büyüdüğünde onlara göstermek benim hiç bebeklik kıyafetim yok olsaydı çok mutlu olurdum isimli hastane çıkışı yine aynı hastane çıkışı fiyatlarıyla aynı trendolya ama bunu ben sadece kendim için değil hamile olan doğuma giden herkesin kendini ve çevresini mutlu etmesi gerektiğini düşünüyorum ben kim doğum yapsa çiçeğimi alır giderim bebeğe tatlı hediyeler alırım o artık bir sürecin bitimi nasıl doğum günlerinde çocuğumuzu süslüyoruz balonlarla evi süsülüyoruz bu da aynı bir şey