aycicek_ Moz ay son günlerde benimde hep derdiö bu ya. Melodi çikolata var içime sinen ama o kadsr para veresim yok 😂 kakao ağacını tavsiye ettiler kiöi harika diyor kimi de eh işte diyor bendr çok kararsızım. Bu posttan gelen tavsiyeleri bende değerlendireuim bari
Moz aycicek_ kakao ağacı güzel ve uygun gibi ya aman yiyip çöpe atılıyor zaten.Sanırım bi onu bide açacak yaptırcam magneti de herkes asmıyor çünkü ama soda açacağı buzdolabında kalıyor
Lemongreeny kavalakurabiyesi ben oraya yaptırdım pelit çikolata seçeneğini seçtim tadı çok güzel gerçekten istediğiniz tasarımı da yapıyorlar
htc5858 Moz mutluluuk_dunyamiz sayfasından yaptırdım, bende instagram da yağmur hanım, çok yardımcı oluyor çokta uyguna geldi
Yazmelegi_ Moz googleden kakao agaci sayfasından çikolata aldım çok güzel tadı uyguna geldi. Magnet icin de aabaskitasarim ve baslazerkesim e sorabilirsiniz
yasminaydn vanilya_kokusu_ trendyoldan 60 tanesini 380 TL’ye aldık mağnet almak isterseniz bi göz atın
yasminaydn vanilya_kokusu_ https://ty.gl/jxa28246t1jb6 şuan fiyatı artmış ben bunun aynısını sipariş verdim oğluma aynı geldi çok güzeldi
orkidemm_ Moz valla sadece Magnet yaptırdım çokta güzellerdi 20 tanesini trendyoldan 330 TL’ye yaptırdım satıcı hormonimüzik