Benim bebiş de çok hareketli, ilk başlarda hoşuma gitti kızımı çok zor, yani ara ara hissederdim görece sakin de bir çocuk, ama bunda hissetmeye başladığımdan beri gece gündüz kıpır kıpır hareket halinde, hoşuma giti işte başlarda sürekli hissetmek ama büyüdükçe hareketleri sertleştikçe biraz yormaya başladı ve doğunca nasıl olacak diye ben de meraklanmaya başladım, ultrasonlarda da hep hareket ediyor oluyor, detaylı ultrasonda sürekli harekt edip pozisyon değiştiği için biraz zorlandılar vs, hayrolsun inşallah burda doğunca öyle olmadı diye yorumlar da gördüm en azından, inşallah hayırlı sağlıklı olurlar en güzel şekilde idare ederiz .. bu arada bebek ilk hafalardan itibaren önde gidiyor ölçümleri, erken döllenme de olabilir genetik de dediler iki haftaya kadar önde oluyor ölçümleri son detaylıda da özellikle karın çevresi öndeydi ben de gebelik şekeri mi çıkacak diye biraz endişeleniyorum o yüzden bazen ama bir iki hafta geride önde çok önemli değilmiş ilerleyen haftalarda haftalarını yakalayabiliyorlarmış ya da genetikleri kaynaklı bireysel özellikleri öyle olabiliyormuş bebeklerin, kilo sağlık anlamına da gelmiyor nicelikten çok nitelik ne yediğimiz nasıl beslendiği önemli sağlıklı beslenip sağlıklı olsunlar diye dua edeim kiloları daha doğana dek değişecek ve zaten çok da önemli değil hepsi kendine özgü siz de gönlünüzü ferah tutun endişe etmeyin bence Allah’a emanet olsunlar 🙏🏼