hghg Kızlar neredeyse bir haftadır basur kremi kullanıyorum acısı geçti şişlik de büyük ölçüde indi ama tam anlamıyla geçmiş değil hâlâ biraz var normal mi bu sizce ne zaman tamamen geçer bu şişlik ? 35 haftalık gebeyim bu arada
eveline hghg merhaba ben de 35 haftalık hamileyim aynı durumdayım. Krem ve fitil kullanıyorum. Siz nasıl oldunuz şişlik tamamen geçti mi acaba?
girlll hghg Allah rızası için krem ne kullandınız yardımcı olur musunuz? Ben de 35+5 haftalık gebeyim ve inanılmaz şişti o bölgem ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum acıdan 😭
828asena hghg gecmis olsun bendedde o sorun var hamileyim de cok zorlanıyorum cokta korkuyorum dogumuma engel olurmu diye
hghg eveline ben sadece krem kullandım 1 hafta acısı geçti tamamen sadece çok hafif şişlik kaldı o da zamanla geçer diye düşünüyorum yada doğumdan sonra
Adada eveline kabız olmanaya çalışmanız gerek :( hastanede yakakandım çok korkunç doktorum Magnesie diye bir şey yazdı içtim rahat çıkıyorum tuvalete şimdi
Hanim123 hghg Bende İlk Aylarda Kabızlıkla Başladı 32 Haftalık Oldu Hem Hemoroid Hem Kabızlık Devam Ediyor.Kremler Küçültüyor Ama Parça Kalıyor.
Meral-05say girlll bende aynı durumdayım acilde doktor hametan ve anestol diye 2 krem verdi en azından ağrısını aldı
hghg girlll proctolog krem yazmıştı doktorum bana acısını kesti hemen 1 hafta kullandım ben şişlik de belirgin derecede azaldı ama tam geçmiş değil en azından eskisine göre daha az belirgin
girlll Meral-05say çok teşekkür ederim. peki sizin şişlik indi mi? Ben de dış basur oluştu ve inanılmaz büyük 😭
Meral-05say girlll tamamen kaybolmuyorbiraz küçüldü ama en azından ilk günler gibi ağrı olmuyor bir de o bölgeye vazelin sürün o da rahatlatıyor
girlll Meral-05say zeytinyağı ve kantaron denedim hiçbir işe yaramadı umarım vazelin yarar, çok teşekkür ediyorum tekrardan…
girlll hghg şişliğin de tamamen geçmesi için ne yapmak gerekiyor acaba? Bide sadece şiş olan bölgeye sürdünüz siz de değil mi? İç bölgeye kadar süren varmış o acıya dayanıp ben deneyemiyorum bile 😭
taze_annee_ girlll Merhaba bende aynı problemi yaşıyorum sizin hala öyle mi bir çaresini buldunuz mu çok kötüyüm 😔