Balkaymak61 Senanuurrr mesanen sıkışmaya başlıyor o yüzden son haftalarda çok daha fazla idrara çıkıyorsun
Mucize_02 Senanuurrr aynı durumdayım😂🙇🏻♀️23 haftalık benim ki nerdeyse tuvalette yatıp kalkıcam artık. Özellikle tam uyku moduna geçiyorum bakıyorum yine bir sıkışma yallah tuvalete😂😂
Gnygns Nusema25 hamil e kaldığım ilk g0nden beri tuvaletten çıkamıyorum.bi derste iki kez gittiğim oluyor.önce rahim büyüyor ondan dediler sonra da bebek büyüyor o baskı yapıyor dediler doğuma kadar çekecez😑
Balkaymak61 Nusema25 Smyyeince aynen yaa 36 5 im başka yerdee kalmak istemiyorum sürekli tuvaletteyim geve yataktan kalkmak işkence geliyor 😭
Smyyeince 36+5 teyim. Tuvalete yatak koysam yeridir. Tuvalete gitmekten harap oluyorum . Son haftalarda daha fazla oluyor :((
Benimisteo Senanuurrr Ah bacim ah o kadar geliyo sonra gidiyorum iki damla😢 hele su iki damla icin yataktan kalkma yok mu bumuydu demek😭 Ben bu aralar cok tutuyorum cok sagliksiz biliyorum ama gina geldi
Eminer Senanuurrr bnde aşırı gidiyorum bnle ayni bi arkadasim ar hamile hic gitmiyor ama o suyuda az içiyor bn tuvallette elimi yikamaya kalmıyor gene geliyor idrar testi verdim simdi alicm sonucu bakalim nd cikicak
Gamzeemrmrt Bnde ılk defa boyle oldum oglumda ne kadar raht bı hamılelıktı 😂 bu neyse artık acayıp kotuyum eşim bıle dalga gecer oldu enf yok yanma vs yok bırde yapıyorum sanki yapmiyomusum gıbı oluyo. Kasıklarımda baskı gıbı daha 11-2 deyız masllah uzun zmn var onumuzde😂🤦🏻♀️