Limonlusodasever Kızlar ay ben unutmuşum çoğu şeyi. Sorum şu mayısta inşallah doğum yapacağım. Kıyafetleri yenidoğan mı 0-3 ay mı alsam. Bir iki tane yenidoğan hastane çıkışı alacağım ama 0-3 ay çoğunluk alsam hızlı büyüyorlar sanki. Siz nasıl aldınız
runcet Limonlusodasever Ben birkaç yenidoğan takım ve zıbın aldım onun harici 0-3 ay aldım çoğunlukla
yasminaydn Limonlusodasever çok hızlı büyüyorlar Ben bir tane hastane çıkışı aldım ablamdan bana bir çok şey kaldı eşimin ailesı kendi ailem de aldı Hep büyük aldılar onlar bile şu an yani tam oluyor büyük almalarına rağmen çok hızlı büyüyorlar
lotusflowers Limonlusodasever ben bir kaç takım 0-1 aldım dahada alacaktım ama bebek kontrollerde biraz tombik görünüyo o yüzden olmaz diye korktum 0-3 alıyorum artık. Yenidoğanlar baya minik
bluemom24 Limonlusodasever 0-3 almanızı tavsiye ederim, ebebekten 2 tane yenidoğan tulum almıştım o kadar minik kii 30 derecede yıkamama rağmen çekti gibi oldular ölçtüm 44cm 1 hafta anca giyer herhalde 😂
Limonlusodasever yasminaydn benim de kızımdan kalan bir kaç parça var gerisini de 0-3 ay almak en iyisi
Limonlusodasever lotusflowers ben de 0-3 ay alacağım sanki. Bir iki tane hastane çıkışı zıbın falan var yeterli olur
Esra11_10 Limonlusodasever merhaba 0-3 ay alın ilk doğduklarında biraz üşüyorlar sonradan terlemişti benim bebeğim haziranda doğdu ilk hep uzun giydirdik yani uzun bi hastane çıkışı illaki alın ❤️güzel anne birde ben uygun fiyatlı bebek butiği açtım eğer eksikleriniz varsa sayfama bakın İnstagram @esse.bebebutik Tiktok@essebebebutik