tugbaustuntas dalginkiz merdiven squat ikisini çok öneriyorlar ben biraz daha beklesin diye denemek istemiyorum sıcak suya oturun bide
Zulfiye06 tugbaustuntas kız dün 1 saat legene çimdim 😂 sancımda vardı aha geliyo bu sefer dedim . Gelmedi sıpa
tugbaustuntas Deleted33000 peki sonrası yani çocuklu olarakk 😬 gerçi gece uykusuzluk şimdide var o zamanda olacak sağlıklı olsunda
Deleted33000 tugbaustuntas senin ilkse bı süre sen bebekli hayata o da dünyaya alışmaya çalışırken illaki zorlanacaksin ama en güzel gunlerini yaşadığını düşünerek yaşarsan tadını çıkarırsın canım her bebek farklıdır kimi gece uyur gündüz uyumaz kimi tam tersi olur ama çok güzel günler
Zulfiye06 Ay yok 2.5 yaşında bebem var 😂 aslında nasıl bakacam diye de korkıyoem 😂 bi yandan da artık doğsun rahatlayım diyorum . Bebe varken hamilelik zor yatsan yatamıyon kalksan kalkamıyon . Doğunca da bitkisel hayata geçerim onuda biliyorum ama işte 😂
Deleted33000 Zulfiye06 yol yok bişey olmaz kendini korkutma zaten sen hamilelik ağırlığı gidince iki bebeğe de rahatlıkla bakarsın bacım
tugbaustuntas Zulfiye06 çıksam mı çıkmasam mı arasında demekki😂 elleme ben ne zaman istersem o zaman gelirim demeye mi çalışıyor acaba😂😂 sağlıkla alırsın inşallah kucağına canım
Akar06elif06 Zulfiye06 açıklık veya catı muayenesi yapıldı mı sana canım kontrolüm var 37 de yaparlar mı
Zulfiye06 Akar06elif06 aman yok asistanların bakmaya mecali yok ultrasın değerlerini bile söylemiyorlar 2 haftadır saçma sapan asistanlara denk geliyorum . O yüzden hiç muaneye gidesim gelmiyor
Zhde Zulfiye06 al benden de o kadar 40+1 kanala girmiş ama gelesi yok yarın randevu var nst bağlanacak sancı çıkarsa suni sancı verilecek
beyzakzlrmk Zulfiye06 Dogar dogar bacım ben ıkı kızımda da ne zaman dogacak dogacak dıyordum sımdı bırısı 7 bırısı 4 yasında 😳 ama ıkıncı kızımda artık kendımı tasıyamıyordum 39 haftada aglıyordum hergun merdıven ın cık demıstı ebe bana yapmıstım aksamına lekelenme oldu gıttım 3 cm acıklık vardı doguma alındım
Zulfiye06 Bugün kandil hadi bana dua edin 😊 su gibi bi dogumla alayım bebemi kucağıma en kısa zamanda