fatmaa51 Hergün geriniyordum ama engellemeye çalışıyordum bugün yatakta uzanırken bi anda çok gerindim şimdide korkuyorum bişey olurmu ki ilk gebeliğim tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim🤲🏼
ikincibahar_08 fatmaa51 ben bazen unutup geriniyorum ve birdan kaşığıma bıçak gibi ağrı giriyor sizinde oluyor mu o zaman korkuyorum
kayrosmom Ay benimde çok korktuğum bir şeydi bu ama süreklide geriniyordum unutup ajjsjs çok şükür bir problem olmadı. 33. Haftamdayım hala unutup geriniyorum 😁
fatmaa51 kayrosmom ilk gebelik olduğu için tecrübe filan da yok sabahtan beri onu düşünüyodum çok sağol ☺☺
fatmaa51 Admsarzu sağol bacım bende sancı olmadı ama baya gerindim yani o an. Her seferinde kendimi durduruyodum bunda yapamadım😄☺
fatmaa51 Admsarzu uzanmıyodum aslında öncesinde 3 kaybım olduğu icin temkinliydin ama bir anda oldu çok korktum
tugbaustuntas fatmaa51 bende senin haftan gibi haftalardaydım tam hatırlamıyorum sabah bi an hamile olduğumu unutup karnımı içime çekerek baya gerindim sonra bir anda dedim ben hamileyim😂😂😂 37. Haftadayız şuan çok şükür bi sorunumuz yok içini rahat tut canım
fatmaa51 tugbaustuntas yaaa😳 Ay korkuyor insan evet bi an dalgınlıkla oluyor insallah bizde sizin haftalara kadar geliriz Allahın izniyle
tugbaustuntas fatmaa51 gelirsin canım Allah’ın izniyle zaman çok hızlı geçiyor ama son haftalarda asla geçmiyorr gecsinde istemiyorum aslında ama bir andanda doğsun istiyorum