ikincianneolmayolundaa Kızlar bu ayin 15,20 arası doğum olcak hastane cantasina battaniye olarak ne koydunuz kalın koymam gerekir mi yoksa penye 1 tane yeter mi
meryemmuhammetali ikincianneolmayolundaa 13 Şubat’ta doğum yapacak ben iki battaniye koydum birini biraz kalın diğeri İnce
Yakamoz20 ikincianneolmayolundaa bende şubat 26sı ben 2 adet ince koydum biri ilk giyeceği takımın battaniyrsi ama pusetin içine kalın battaniye yaptırdım kadife ipten onu koydum malum kış bebekleri kesinlikle kalın battaniye koymalısın 1 adet odana çıktığında kullanmsya başlarsın doğumda hemşireye tek penye battaniye versen yeter
Gokturkmom_ ikincianneolmayolundaa Ben geçen senenin aralık annesiyim 1 tane kalın almıştım yetmişti :)
sunbloom123 ikincianneolmayolundaa hayırlısıyla benimde şubatta doğum 1 adet peluş battaniye 1 adet müslin 1 adette penye battaniye koydum 🌸
ozguvenc Benim 20 şubat gibi gözüküyor. Hemşireye takımın battaniyesi olan penyeyi koydum. Yanıma da bir ince bir kalın müslin ve bir tane triko kalın koydum ne olur ne olmaz diye.
htc5858 ikincianneolmayolundaa ben 1 tane ince bir tane pamuklu kalın battaniye koydum, 1 tane de hastane çıkışı setinin var, yeterli diye düşünüyorum, zaten hastane sıcak olur ama çıkış için pamuklu kalın battaniye tercih ettim
suragungor ikincianneolmayolundaa bir kalin bir penye koydum hava cok soguk oldugu icinde hastaneden cikarken daha korunakli olsun diye pusetinin uzerine baya kalin bir battaniye koydum
Birsen_KARABABAOGLU ikincianneolmayolundaa ikisindende koy canim hastaneler cok sicak oluyo ince olani orada kullanırsın kalin olani taburcu olurken bebege sarmak icin lazim oluyo kis bebegi annesi olarak öneririm ilk cocugumdada oyle yapmistim bundada oyle koydum ben