Arkadaşlarım cuma günü 15:54’te güzel oğlumu aldım kucağıma 🧿 5 Şubat perşembeye planlanmıştı doğumum ama 30 Ocak günü suyum gelince hastaneye geçtik. Nst , kan tahlili , yatış işleleri, imzalar, hazırlık derken 1:30 saat sonra sezeryana alındım. Çok tatlı bir anestezi doktoruna denk geldim. Yapıcağı her işlemi tek tek anlattı. Belden uyuşturma işleminin ardından kendi doktorum geldi. Önce serklaj dikişimi aldı. Ardından 10-15 dk içinde güzel oğlumu verdiler kucağıma. Anlatabileceğim bi an değil kullanmam gereken kelimeleri bile bilemiyorum. Ten tene temastan sonra bebeği götürdüler. 20 dk sonra kadar ben de çıktım. Bebeğim odada bekliyordu beni. Hemen emzirme hemşiresi geldi. 24 saati tamamlamadan çıkışımız verilmedi. O esnada epidural hep açıktı ağrım arttıkça doz istedim ve yaptılar. Gece 12’de ilk yürüyüşü oda içinde hemşire ve eşimle yaptık. Çok zordu yalan söyleyemeyeceğim. Sonrasındaki yürüyüşler daha rahattı. 24 saati doldurunca taburcu olduk. Bugün 3. Günümüz inşallah isteyen herkes en doğru zamanda tadar bu duyguları. Hikayemi bilenler var geçen sene şubatta acil serklaj olup, 11 gün hareketsiz yatmıştım yatakta ama bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiştim. Şimdi oğlum benimle 🧿 doktorumu bilen arkadaşlar var sonsuz kere Allah ondan razı olsun 🙏🏼 inşallah Umut olabilirim serklajlı olan anne adaylarına 🙏🏼 minik mucizelerimiz hep bizimle olsun ✨ hepinizi çok seviyorum 🫂