niluferas @“HappyMom” medicalpark Ataşehir hastanesinde muayene ücreti 3200 bin civarı ama doğum paketi aldık 9 ay kapsayan tüm tetkik tedavi doğum ve sonraki süreçte yapılması gereken şeyler için 115 bin tl olarak anlaştık hekim cengiz kolatan
bbusraaa_ Ankara da medicalpark keçiörene gitti bugün muayene ücreti 3300 tl op. doktorun ki diğerlerini bilmiyorum. Doğum paketlerine yeni zam gelmiş 130 bin tl olmuş op. Doktorun ünvanına göre fiyatlar artıyor. Zamlardan önce aynı doktorun doğum paket ücreti 95 bin tl idi.
fundayagmur İstanbul Pendik Medical park hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum 3.500-4.000 muayene ücreti 75.000 doğum ücreti doğum paketide vardı hastanenin ama ben almadım aynı fiyata geliyo diye
ozgebktsrgn Çekmeköy medistate hastanesinde gidiyorum muayene ücreti 3000tl. Sezaryen veya vajinal doğum 90bin tl, Suda doğum 120bin tl fiyat verildi. Ama doğuma 1 ay kala satın alabiliyorsunuz. Doktorum Hatice Funda Ulay çok memnunum çok tatlı bir kadın🤍
nurrrerten Bursa medicana hastanesi özel sağlık sigortam var ama normal muayene ücreti sabiha hnm 3,500 sanırım çok memnunum
cfcf Ankara - Lokman Hekim Hastanesi Sincan Doçent Dr. için doğum paketi herşey dahil 76 bin tl. (Yılbaşı öncesi fiyat). Yılbaşında %15 zam geldiğini söylediler
ongen İzmir Medical Park hastanesinde Feyza Armana gidiyorum Eylül de paket aldım 85bine Martta doğum olacak inşallah güncel fiyatları bilmiyorumm
zuzukus HappyMom İzmir egepol hastanesi Gökalp Tokaç beye gidiyorum. Doktorumdan ve hastaneden çok çok memnunum aşırı sevecen babacan bir insan 🫶 tss olduğu için ücretini bilmiyorum ama sanırım 3000 dolaylarında.
edacldn Atasehır acıbadem 6000 küsür muayene - güncel dogum fiyatlarını bilmyorum her 6 ayda bir değişiyor
Sert1110 HappyMom osmaniye özel İbn-i Sina hastanesine gidiyorum doktorum Mustafa özgür muayene ücreti 1560tl doğumu sormadım henüz aynı yere gidip bilen varsa beni de bilgilendirirse çok memnun olurum
impatientmom Gebze Vm Medical Park’a gidiyorum. Eylülde paket almıştım 60.000TL idi. Yeni paket ücreti 90 bin civarında diye duymuştum.
birnur61 Pendik medipol hastanesi zamla birlikte muayene 2900 vajinal doğum 54 bin sezaryen 61 bin dendi
sultandlgc Adana balcalı hastanesine gidiyorum. Doktorum Mete Sucu. Muayene ücreti 1300 tl . Tahlillere ek ücret ödemiyorum. Doğum ücretini bilmiyorum gidince soracağım
melzzie Antalya Vitale hastanesi sgklıyım 1560 tl muayene ücreti, doğum içinde geçen seneki fiyatla anlaşmalıyım normal veya sezeryan farketmez 30 bin tl ekstra anestezi olursa 2500 tl, doktorumdan çok memnunum bence fiyatların bu şekilde olması lazım.
gulcinakb HappyMom bursa doruk hastanesinden eylül ayında her şey dahil doğum paketi aldım 67bin tl. muayene tektik tarama ve doğum dahil fiyatı.
hadiye28 Esenler medipol burcu Gülşah balcı bir kere muayeneye gittim şusnlık memnunum muayene ücreti 2900 tl
minikayperi Adana Altın koza hastanesi Ersin sürmeli muayene ücreti en son 1350 ve doğum normal sezaryan fark etmiyor 28 bindi ama kesin zam gelmiştir aralık ayı ocakta devam etmişti ücreti bu ay kesin farklı olacaktır .
susam_ Bandırma da doktorun özel kliniği var 3000 tl ödüyorum. Henüz doğumu sormadım ama 100.00 tl den aşağı değildir