yesildoga Ankara Güven hastanesi doğum paketi uzman doktor 130 bin profesör 150 bin muayene ücretleri hakkında bilgim yok maalesef
yagmurr4 Niğde’de doktorumun kendi kliniğine gidiyorum yılbaşından önce muayene ücreti 900 tl’ydi şimdi 1.100 tl olmuş doğum ücreti ne kadar bilmiyorum ama ben hem devlete hem özele gidiyorum kontrole doğumumu devlette yapmayı düşünüyorum inşallah
Sumay_61 HappyMom Trabzon Özel 7m hastanesi Özgür Özdemir Güncel fiyat muayene ücreti 4.560 Sezeryan doğum 55 bin vajinal doğum 70 bin
duygugnc Ay bu fiyatlar negggg😅 Bende bursada yillardir ayni doktoruma giderim adam 40 yillik doktor isinde en en iyisi ozellikle riskli gebeliklerde cok ileri bir insan paraylada isi yok 1500 tl aylik muayne 1 ay alir 1 ay almaz o gun nasil isterse dogum ucretide yaklasik 40 45 bin tlymis anlasmali oldugu bir hastanenin
suedacan Eskişehir özel Anadolu hastanesi Burak kenar a gidiyorum 1650 tl muayene ücreti doğumu henüz bilmiyorum
rumeysa_ruya Muayene ücreti 1400dü 1800 oldu . Doğumda 25 bin fiyat vermişler arkadaşıma bende 30 diye biliyorum zaten Çamlıca erdem hastahanesi
melismersin HappyMom izmir can hastahanesi- şebnem özgür sancar 2400 muayene+kontrol doğum ücretide temmuzda 80k olacağı ön görülmüştü. Vajinal sezaryen aynı fiyat. Epidural içinde dahil.
mlkekyaa0gmailcom HappyMom diyarbakir memorial prof.dr mehmet Nafi sakara gidiyorum doğumum orda olucak .fiyat olarakta 50 bin olarak anlaştık
nilaydax İzmir perinotoloji uzmanı Serkan Güçlü ye gidiyorum 5500 muayene ücreti özel muayenehanesi var.Doğumu henüz sormadım
uzaylitirtil Medicalpark florya hastanesine gidiyorum doğum paketi aldım 120 bin 5 bin tl fark koydular ikiz olduğu için toplam 125 bin ödeme yaptım 🌸
sarilale123 HappyMom doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum güncel muayene fiyatı 3000 lira anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yaptırıyordu. Ama yılbaşından sonra fiyatlar değişecek dedi öncesinde 60 bindi normal doğum şimdi ne kadar oldu daha konuşmadık
_Umayinannesi HappyMom Denizli özel sağlık doğum paketi aldım 65 bin hersey dahil. Doktorum yrd.doç.dr. Ayşe Seçil özban çok çok memnunum 🫶
beyzaygun Gaziantep prof. Dr. Mete gürol uğur muayne ücreti 5000 Birde şanlıurfada da doktorum var oda Doç. Dr. Deniz İnan onun musyne ücretide 1700 lira Mete hocada tedavi deniz hocada da ara sıra kontrole gidiyorum
brc0607 HappyMom Medicana bahçelievler hastanesi Nur derya malkana gidiyorum Bu gün sezaryen günü belirledik 90 bin dediler güncel fiyatına
hulyakkan aslihancyln doruk Yıldırım’a gidiyorum 8 Ocak gibi falan gittim en son 2200 lira muayene ücreti ödedim doğum fiyatlarını bu ay konuşmayı düşünüyorum 2025 Ocak ayında 23 bine doğum yapmıştım bakalım ne kadar oldu
nursenasu27 gonul0709 bende gaziantep özel anka hastanesi yasemin dokuzoğlu doktorum güncel fiyatları nst 450 yanında her gittiğimizde hediye veriyorlar muayene 1600 oldu doğum için tek kişilik süslü oda 35 bin dedik bugün yatış önerildi bana ama aşırı kalabalıktı ondan yarın sabah 8 de burda ol dedi