htc5858 Bebek10 bende 36+1 bugün dünden beri bende de var ayağa kalkarken yürürken aniden bir batma bıçak saplama hissi oluyor, çhatgbt ye sordum sanırım bebek kanala giriyor olabilir miş perşembe kontrolüm var bakalım doktor ne dicek
ilkannelik1 Bebek10 aynı his oluyor geçen hafta kontrolümde sorun yoktu büyüdüğü yada kilo aldığı için olabilir mi
htc5858 Bebek10 aaa sizin daha çok küçükmüş bilemedim valla ama devam ederse bir doktora görünün derim, bu haftalarda pekte normal değil bu his
Bebek10 ilkannelik1 olabilir chat büyüdüğü için bağlar yapıyor diyor ama bilemiyorum daha da yeni gittim kontrole tekrar gidemicem
bsrelif Bana da arada oluyor 16 haftalık oldum. Doktor ağır iş yapınca olur dedi. Az önce bulaşık yıkadım sadece batma oldu gene
Bebek10 bsrelif bugün okullar açıldı bende işe başladım tekrar okulda oldu hep sanırım hareket ayakta kalmak ondan oluyor
lotusflowers İleri haftalarda normal olduğunu biliyorum ama sizin daha erkenmiş. Burada okumuştum erken haftalarda olmaması gerekiyomuş. Tabi normalde olabilir ama siz bir doktora görünün bence