Elisaelisa Merhaba kizlar..ben yaklasik bir buçuk ay önce kurtaj oldum gecende kasik agrisi icin doktora gittim yumurtaliginda kist var ama basit bir kist dedi kendiliginden gecebilir 2 ay sonra kontrole gel dedi ilacta vermedi.. benim sol kasik agrim var yuruyuncede biraz daha artiyor sanki..basina boyle bir sey gelen oldumu neler yapildi ve sonrasinda tekrar hamile kaldinizmi? Agrinin olmasi normal mi Yardimci olun lutfennn😢
Weewe Elisaelisa gecmis olsun ama diger basliginizda zaten cevap yazilmis size. Yardimci olunmasi icin ne yapilmasi gerekir bunun disinda?
Series26 Elisaelisa aynı şey diyemem ama bende polikistik overliydim ve agrı yapıyordu oda kistlerin belirtisi zaten agrı yapmasıdır 🤔 kiste ragmende hamile kaldım üç dört ay içinde kendiliğinden atılmazsa doktor ilaç başlıyor bende öyle oldu açıkcası ☺️ Yardımcı olabilmişimdir inşallah
Ysfbardak64 Elisaelisa bendede var 3.5cm tedaviyle geçmedi aksine kullandığım ilaçlar göğsüme kist yaptı şuan 26haftalık gebeyim tüplerine yakın olmadığı sürece sorun yok demişti doktorum öylede oldu
Scb Elisaelisa kurtaj olduktan sonra bendede cok küçük kist var demişti dr adetle kaybolur demişti bi ay sora adet oldum diğer aya hamile kaldım cok şükür kist ağrı yapabilir
Elisaelisa Weewe agrinin oasindan dolayi endişeliyim.. bu durumu yasayanlar vatdir muhakkak diger cevaplarda agriyla ilgili bi bilgi verilmedi.. bu konuyla ilgili 3. Yada 4. Post .. endişe ve korkumdan dolayi mazur gorun ilk defa boyle bir sey geliyor basima
Ysfbardak64 Elisaelisa doğum kontrol ilacıydı adını hatırlayamıyorum 3yıl oldu ağrı konusuna gelincede bendede oluyordu ama hep adet ağrısı sanıyordum doktorum sen bunun ağrısına nasıl dayandın diye sormuştu hatta
Aysnrplt Elisaelisa bende pko vardı önceden sürekli yumurtalıklarım ağrırdı evlendikten sonra onlar Yok oldu benim de ağrılar geçti. Başka bi doktora daha görünün bence