Zynepkk 36+4 haftalık gebeyim ne belim ağrıyor ne kasıklarım yalancı sancılarımda olmadı hiç sadece ayağa kalktığımda ağırlık hissediyorum doğum geç mi olur başlamaz mı böyle bir durum yaşayan oldu mu suni sancıyla doğurmak istemiyorum
Papatya05_ Zynepkk 37. Haftadayım bel ağrısı bende de olmuyor sancıdan kastım da yalancı sancılar ara ara karın sertleşmesi oluyor genelde akşamları gündüzleri koşuşturmaca hissetmiyorum pek sağa sola dönerken zorlanıyorum uykularım azaldı biraz öyle şeyler başladı ama 35+4 ten sonra biraz biraz ağırlaşıyorsun ben onu hissettim
sunbloom123 Zynepkk aynı haftadayız bende de öle ağrılar vs yok sadece vajina bölgesinde akşama doğru sancı oluyo
Papatya05_ Zynepkk 37. Haftadayım uykum önceki haftalara göre arttı ama yemeklerden sonra böyle uyku bastırıyorsa şekerinizi de bi ölçün yükleme yaptırmadıysanız ama yaptırdıysanız muhtemelen haftamız ilerlediği için uykuya ihtiyaç arttı gece de bölük pörçük uyanıyoruz sürekli ondan kaynaklıdır
Zynepkk Papatya05_ yemeklerden sonra olmuyor zaten gebelik şekerim var ama diyetle kontrol altında şuan sürekli uyku halindeyim geceleri hiç uyanmıyorum sancı falan hiç birşey yok Buda beni korkutuyor