elifayaz112_ aprilbaby Tekirdağ var aslında ama Edirne Trakya üniversitesi tıp da daha iyimiş benim hamileliğim de riskli olduğu için oraya gönderiyor kontrol Gine neyse de doğum için nasıl olucak hiç bilmiyorum her sancıda taa oraya gidip geleyim mi
aprilbaby elifayaz112_ acil durumda uzağa gitmek zor olur ama orası iyise de yapacak bir şey yok sanırım Allah kolaylık versin
elifayaz112_ aprilbaby amin amin inşallah 6 marta randevu aldım o zaman 36 haftalık olucam inşallah o zamana kadar bir sorun olmazsa bakalım doktor ne diyecek sen nasılsın nasıl gidiyor
aprilbaby elifayaz112_ biraz daha iyim ağrılar hafifliyor gününe göre değişiyor ayakta kalınca sıkıntı yatınca rahat geçiyor sen nasılsın
elifayaz112_ aprilbaby benimde şu iki gündür sancılarım oluyor bı de sol ayağım kalçamdan itibaren çekiliyor kramp giriyor bazen uzandığım zaman çok zor kalkıyorum
AuraMomB 28+2 benim de öyleydi bu haftalar ama benim sanırım bağırsaklarımdan dolayı çok sorun yaşıyorum. yürürken belim çok ağrıyor karnım düşecek gibi oluyordu hala devam ama sanırım alıştım
aprilbaby AuraMomB aynen bende alışmaya başladım ağrılara ilk başta noluyor dedim ama, yürümek zorlaştı yasaktı zaten şimdi hiç yürüyemiyorum😅