merveboran Kızlar 6 haftalık hamileyim ama karnım o kadar şiş ve sert ki görsen 4-5 aylık gibi ve sancılanıyorum gaz var sürekli bu durum normal mi?
aselimdurum merveboran ilk trimester da oluyor canım bu gaz problemi kabızlıkta ekleniyor çoğu zaman ama 3.aydan sonra yavaş yavaş geçiyor karnın bile geri iniyor
melismersin merveboran 17 yim hala gaz sıkıntım var. İlk zamanlara göre azaldı ama şimdide idrar sıklığı başladı gaz ile beraber
amine4444 merveboran evet şuan aynı durumdayız canım uyuyamıyorum bile 4 haftalık benimde😞😞😞gaz ve şiş
ayse988 rumeysakulg normalde sizde çok kötü olmadınız mı ben bugün hiç bi şey yiyemedim şişkinlik ve gazdan tok gibiyim sürekli😂
Bimiyendis merveboran uyanınca yelek gyin, içinize mutlaka atlet giyin, çorapsız gezmeyin, alerjik bi gaz olabilir dediklerinizi takip edin ve kendinizi sıcak tutun. Dış alıp dışarı çıkmayın. Daha erken hamilelikle ilgisi yoktur gaz probleminizin
Bimiyendis merveboran AA bu arada bazı folik asitler de yapıyor ben folibol içememiştim mesela aklınızda olsun