Kudret63 dogurdum kizlar 😂 o kadar gelen giden oldu ki ancak yazma firsati buluyorum anestezi doktoru spinal olmaya ikna etti ve spinal oldum iyiki spinal olmusum diyorum su an igne hic acitmadi damar yolu acilirken veya kan alinirken daha cok aciyor. elektrik carpmasi gibi oluyor falan diyorlardi ama bende oyle bir sey olmadi anestezi doktoru her asamayi tek tek soyledi su an siliyorum simdi yeri ayarlicaz igneyi yapicaz dedi yastik verdiler ona sarilmami istediler biri omuzlarimdan bastirdi cok rahat igne yapildi igneden sonra yatirdilar ayaklarimda sicaklik ve karincalanma oldu dokunuyorlar hissediyorum ama igne batirdilar buz tuttular hicbirini hissetmeyince tamamdir uyustu dediler anestezi doktoru benimle sohbet etti surekli yanimda durup monitoru takip eden biri daha vardi cekistirme falan hissetmedim ama karnima bastirdilar onlar bastirinca midem bulanmaya basladi midem bulaniyor dedim aninda ilac yapip gecirdiler bebegin cikma anini hissettim karnim resmen bosaldi hafifledi sonrada sesini duydum hayatimda duydugum en guzel sesti ve hungur sakir gozyaslarim akti bunu yazarkende akiyor bebegimi getirip gosterdiler yanagima degdirdiler op annesi dediler ama dudagimda ucuk oldugu icin opemedim😂😂 dikmeye basladiklarinda 2-3 dklik bir rahatsiz olma yasadim yalan yok onlar karnima bastirdikca gaz sancisi gibi sanci vurdu gogusume normal bitecek simdi dediler 9.30 da ameliyata basladilar 9.45 te bebegim dogdu benide 10.55 te cikardilar ama ayilma odasina alip ordada 45 dk beklettiler. Ameliyatta tek zor olann sey son 5 dk asiri usudum soguktan titremeye basladim hemsire farkedince kollarima ortu ortup sicak hava ufleyen bir sey tutup beni isitti henuz bas agrim sirt agrim olmadi karnima bastirma olayida oldu ama saniyelik aciydi iki kere bastirdi bastirip cektigi anda aci gecti. Henuz kaldirmadilar yurumedim 1 saat kaldi umarim oda cok agrili olmaz ameliyat biteli 8 saat oluyor agrim baslamadi gulunce falan karnima batma gibi aci giriyor sadece gulmemeye calisiyorum bebegimde iyi cok sukur kuvoze girmedi yanimda uyuyor su an kendimi bos yere cok korkutmusum bir sey yiyip icmeme izin verdiklerinde de bol bol kahve ve kayisi hosafi icecegim bitter cikolata yiyecegim bas agrim olmasin diye ameliyatta basimi hic hareket ettirmedim dik bir sekilde yattim uyusuklugumda 1-2 saat icinde gecti tamamen sondayi hala cikarmadilar sabah cikaricaz dediler ona biraz moralim bozuldu ilk kalkisida atlatirsam cok guzel olacak onuda yazarim 😂