el_sa esrafi5 ben prima premium care kullandım sonra diğerlerine şans vermek için deneme yaptım sleepy koku geçiriyor çocuk resmen çiş koktu, diğerini kullanmadım ama molfix prima gibi güzeldi arada onu kullanmıştım.
beyzzsenturkkk esrafi5 sleepy sızdırıyor ve berbat kokuyor pişik yapıyor. baby turco inanılmaz kücük ve dandik.
Momlife_ Benim ilk hamileliğim çevremdekilere sordum genelde sleepy öneriyorlar ben de ondan başlayacağım pişik vs olursa molfix alırım diye düşünüyorum
esrafi5 Momlife_ bende ilk molfix düşünüyordum ama biraz pahalı o yüden bu ikisini öneren çok olmuştu o yüzden bende sormak istedim bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum pişik falan yaparsa molfixe geçerim
Momlife_ esrafi5 her bebekte farklı bir de bir arkadaşımı en pahalısından başladım prima aldım pişik yaptı molfixe devam ediyorum dedi uygunundan denemek en mantıklısı
el_sa esrafi5 tabiki her cocuk farklı bizim ilk primadan basladık o yuzden degistiremedim ama molfix ona en yakındı dedigim gibi arada kullandık belki sizin bebeginiz bastan kullanırsa daha iyi olur poposu kabul eder
el_sa Momlife_ deterjan uni baby kullanmıstım bazen de omo’nun bebekler icin olanı vardı sanırım onu kullanmıstım. şampuan olarak da mustelanın setini kullanıyordum. ama suan 4 yasında hala sampuanı arıyor sacları kepeklenme yapıyor baska kullanınca o da ayrı problem iste.
kubos_ esrafi5 ben ilk baby turco kullandım memnundun ama evime yakın tek bir market var orada da olmadiği için Sleepy kullanmaya başladım ondan da memnunum 😅