HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI papatyakokulugece çok bişey hazırlamana gerek yok bence bebekle zaten yapmak çok zor 2 3 çeşit yeter
tembelkiz papatyakokulugece kısır- kek- tatlı(hazı olabilir) patates salatası bir çeşitte tuzlu kurabiye( Buda hazır tercih edilebilir) hem basit hem dolu dolu görünür tabağınız.
nazliguneyli10 Bebeğiniz ne kadarlık yormayın kendinizi bı kek yapın eğer haliniz varsa yeter enerjinizi bebeğinize harcayin
svlyhn Bizde genelde birşey hazırlanmaz geldikleri zaman ya şerbet ya da kahve verilip yollanır hata gelen eli boş gelmemesi gerekir hiç kendini yorma bence öyle de böyle de ne yapsan sonrasında begenmeyip arkandan konuşurlar yorma kendini 😅
papatyakokulugece beyzzsenturkkk herkeste olmaz bu düşünce eşimin kuzeni doğum yapınca trilice yapıp götürmüştüm görümcem doğum yapınca da soğuk baklava yapmıştım buzlukta sarma var kısır gelin pastası sakallı poğaça nasıl olur sence menü iyi mi
unlu0801 papatyakokulugece bebek görmeye gelenler için bilerek hazır şeyler almayı planlıyorum , sonuçta bebek görmek isteyen benden bir şey beklemesi bencillik gibi geliyor bana
Deleted33000 papatyakokulugece kısır kek börek yapabilirsin canım gelenler hediye getirir mi sizin orda
papatyakokulugece Deleted33000 hediye de getirirler takım getirirler genelde yada para takarlar para daha çok işime yarar bir sürü kıyafeti var önceki çocuktan da kalma çoğu yeni gibi
Deleted33000 papatyakokulugece o iyi güzel canım bizde de öyle olur genelde ama heryerde aynı değil kimi boş gidiyormuş görmeye ama
Deleted33000 papatyakokulugece sarılmış hazırda varsa pişir kuzum ama yoksa uğraşma bence bebeğin daha küçük onu ihmal etmeden kolay ne varsa yapabilirsin hicbisey yapma diyenleri de dinleme bizim kültürümüzde misafir ikramsiz gonderilmez yani hazır bı kurabiye bile olsa yedirilir bence
mommyyy2 papatyakokulugece Zaten bebiş var yorulma çok Hazır yufkadan börek Kısır ve ya patates salatası hangisi kolayına geliyorsa Bir çeşit de ıslak kek ve ya kolay bi borcam tatlısı Pastaneden de hazır kurabiye al Oldu da bitti 😂😂
papatyakokulugece Deleted33000 getirmeyende oluyor canım eşimin arkadaşı gelmişti hiçbir şey getirmemisti para dahi vermemişti bekledigimden ihtiyacım olduğundan değil ayıp ben olsam yapamam