emne54 Arkadaslar merhaba. Sultan hanim cok iyi ama cok yogun bir doktor. Ciddi randevu sıkıntısı yaşıyorum. Egitim arastirmada gidip memnun kaldiginiz kadin doktorları yazarsaniz cokk sevinirim🌿✨️🩷
ela1128 emne54 arkadaşım da emin levent Aksoy u çok övdü şimdi ona randevu aldım memnun kalmazsam günay dumandan devam edeceğim
yagmurandrmk emne54 nasıl randevu sıkıntısı yaşadınız çok anlayamasam da şöyle bir şey söyleyebilirim Sultan hanımla devam etmek istiyorsanız randevular 2 haftalık yani 15 günlük açılıyor 15 günün ilk gününü tutturursanız eğer randevu konusunda sıkıntı yaşamazsınız ben 36 haftamdayım hep Sultan hanım’a gittim ve hep randevu buldum İnşallah sizin de işinize yarar söylediğim şekilde 💕
emne54 ela1128 evet kendisine iki kere gittim gayet ilgili bi doktor 😊 teşekkür ederim yazdiginiz icin
emne54 ela1128 olumlu olumsuz yorumlarinizi paylasirsiniz bizimlede. Rabbim icinize sindirsin insallah. Guzel haberler almaniz dilegiyle. Sagolun yazdiginiz icin
emne54 gizem_111 ilknkez duydum bu domtorun adini bir bakayim insallah. Sevindim.memnun kalmaniza. Sagolun yazdiginiz icin🥰😊
iremc7 Doktor olarak Melih demiri öneririm kesinlikle çok pozitif, güler yüzlü, samimi ve işinde cok iyi bilgili 😍
emne54 yagmurandrmk merhaba. Teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. Ben son randevumdan cikar cikmaz talep olusturuyorum sultan hanıma. Hergun 1 kez muhakkak bakıyorum. 3. Hafta oldu hala bulamadım talebimde devam ediyor açılmış olsa. Aile hekimimde bakti iki kere ama yoktu randevu. 2 kere hastaneden arandım sultan hanim cok yogun size baska doktordan randevu olusturmami istermisiniz yada talebiniz hala devam ediyormu diye. Sizin adiniza cok sevindim. Ben hala beklemedeyim son raddeye kadar ciksrsa alicam cikmazsa 1 ay dolmus oluyor aşım ve kontrolüm var. Cok tesekkuer 💝🥰
yagmurandrmk emne54 rica ederim ne demek umarım gönlünüzdeki gibi istediğiniz doktorla devam edersiniz bazen talepleri iptal ediyorlar ve mesai dışı olan randevular için SMS yollamıyor ya da aramıyorlar ben son 3 randevudur hep mesai dışı bulabiliyorum gece saatlerinde de bakarsanız eğer çıkabilir 🥰🤲🌷 sağlıcakla kavuşun evladınıza 🤲
emne54 yagmurandrmk tevafuk az once mesai dışı birisi randevusunu iptal etti sanirim 19 subata randevu aldim. Cok şükür. Cok teşekkür ederim. Sizinde cok az kalmış saglikla alin yavrunuzu kucaginiza hayirli kolaylikla sifa dolu bi dogum diliyorum. Guzel habelerinizi alırız insallah. Cok teşekkürler 💝🌸
yagmurandrmk emne54 Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp hepimizden hayırlı haberler almayı nasip etsin randevu bulabilmene çok sevindim güzel haberler alırsın inşallah canım 🤲🌷