Ynckpgn Oksapar iğne kullanıyorum ve her an doğurabilirm siz ne zmna kadar kullandınız doktorum hiç bilgi vermedi randevu günüme sağ bikaç gün var 39+5
Limonveannesii Ynckpgn normal doğum yapmadım ama ilki plansız sezeryandı iğneyi vurduktan sonra kısa bir süre içinde doğum yaptım bir sıkıntı olmadı normal diye düşünüyorkende doktorum bir sorun olmayacağını söylemişti
nurellanurrrr Ynckpgn ben de oksapar kullanıyorum coraspinle beraber,doktorum kanama riskinden dolayı seni genel anesteziye alacağız dedi,spinal istiyordum aslında ama bakalım,daha 16 haftalığım,şimdiden öyle diyince canım sıkıldı
susamtanesiannesi Ynckpgn sabah 10 da iğnemi vurmuştum akşam 10.30 da normal doğum yaptım sıkıntı olmadı
mertrugs Oksapar sorun olmuyor fazla yani sabah 10 da vuruldum 17.00 de mecburi sezaryen oldum ama normal olsada sorun olmazdı dedi doktorum. Coraspini kesmişti ama onu keselim dedi. Telefonla ulaşmaya çalışın bence sekretere falan sorun doktorunuza. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🤲🏼🌺
gamzeli0047 Güzel anne adayları sizden bir ricam olacak Ben 5 haftalık hamileyim oksapar aldım 1135 tl rapor çıkarmak istiyorum ama çıkar mı bilmiyorum sgk yok Yeşilyurt lütfen alindi fazla olan varmı çok ihtiyacım var kargo parasını ben kendim ödüyecem mavi durumun fazla yok çok pahalı .. şimdiden teşekkürler