pimpirikliana Döngümün 14. günündeyim ve hala pik olması galiba. Pcos var bende pik olmayacak galiba hiç. İki gündür akıntım var hatta bugün çok yoğundu.
gulsen3428 pimpirikliana pkosda her ay yumurtlama olmayabiliyor , her gün düzenli aynı saatlerde iki sefer yapmayı dene inşallah yakalarsın
gulsen3428 pimpirikliana bence yaklaşmış yarın iki sefer yapın tekrar bende aynısından kullanıyordum hafif böyle oldu ertesi gün ikisi de Full kırmızı idi
pimpirikliana gulsen3428 inşallah yarın pik olur 🙏ovülasyonu yapmadan iki saat önce sıvı alımına dikkat ediyorum siz nasıl yapıyordunuz
gulsen3428 pimpirikliana normalde silik seyir edip yavaştan yükselişe geçmesi gerekiyor acaba lh dalgalanması mı oldu bu ay
gulsen3428 pimpirikliana bende sıvı alımını iki saat önceden bırakıyordum , birde kaset olan kitlerden de almıştım bunlar bitince onlardan devam ettim.
gulsen3428 pimpirikliana bence yükselişe geçmiş ben hatta o kadar özensiz düzensiz yaptım ki çok şaşırmıştım çift görünce
pimpirikliana gulsen3428 yaa inşallah öyledir 🙏pik günü üç gün değerlendirin diyorlar ama ben bir dolu bir boş değerlendiriyordum burda da kafam karıştı 🤔
gulsen3428 pimpirikliana sadece pik günü değerlendirdim ben , ancak birer gün ara vererek değerlendirmek daha iyi oluyor diyorlar sperm kalitesi dinlenmesi açısından sanırım