symdkci Benim de önde plasenta ve 33 hafta olduk 🎀🫶🏻✨ herhangi bir sorun teşkil etmiyor hiç dert etmeye gerek yok 🌸
Mrh16 symdkci ayyyy insllah yaaa içimi ragattlattin canim dün cinsiyette öğrendim üstüne bunu söyleyince cinsiyetine bile heyecanımı yaşayamadım doktorda korkutmadi aslinda ama olumsuz bişey söylenmiş gibi kötü hissediyo insan
bebisleben Benimde 5-6 haftadır Plesenta aşağıda hep alt tarafta ağrı ve ağırlıkla geçti bi de bebiş ters duruyor 🙃 bu ikisi doğuma kadar düzelmezse sezeryan dedi şu an için yüzde elli elli şansın var diyor sezeryandan da korkuyorum ilk doğumum olacak 🥲
endlesslove1 Benimde öyle diğer gebeliktelirmde de öyleydi geç hissediyorsun ama ben 2. Gebeliğimi 15. Haftada hissettim
twobabymomm Fatimanur benimkide ön duvardaymis mış diyorum çünkü doğumdan sonra detaylı ultrason raporuma bakarken orda tesadüfen gördüm ne detaylı da ne de doktorlar hicbisey demediler . Normal doğum yaptım bu arada şimdi ikinciye hamileiyim bu nasıl henüz öğrenemedim
Mrh16 twobabymomm biraz sağda yada solda olabiliyomus ve bu normal doğuma engel değilmiş galiba belkide ondan bişey demdiler benimde detayliyi çeken doktor söyledi ama kendi doktorum bişey demedi 3lü taramaya çağırdı 3hafta sonra🥺
Mrh16 Fatimanur malesef bnde dün böyle bişey olduğunu öğrendim.normal doğuma engelmis bnimde ilk kızım normal oldu ama takip edelim dedi doktor bazen 24 32. Haftalarda bile yukarı cikabiliyomus rahim büyüdükçe ama kanama düşük durumuda olabiliyormuş tabi bana böyle bişey demedi doktorumda yapay zekaya yazdim
Mrh16 Mara1 peki vajinal doğuma engel gibi bişey söyledim doktorunuz planlı sezeryanmi olucaksiniz bişey soylendimi ay saglila gelsinde vajinal sezeryan hiç farketmez sağ dalim gelsin inşallah
kizinaasikanne Fatimanur Benim plesentam önde ama sezaryen doğumlu olduğum için bir şey demedi doktor hamileliğimde gayet güzel geçiyor şükürler olsun bu arada önde arkada yukarda olması normal aşağıda olması anormal diye biliyorum çünkü ilk kızımda aşağıdaydı
elifakylclk Bildiğim kadarıyla bir sorun olmuyor. Sadece ultrasonda görmek zorlaşıyor ve bebek hareketleri daha geç hissediliyor
Sinerjik Benim de önde, doktorum diger gebeler 40 dk yürüyünce yorulurken sen daha kısa mesafede yorulursun demisti. Ve bilmiyorum gerçekten öyle. Cabucak yorulmak gibi bi etkisi varmis
Fatimanur Sinerjik ay gerçekten öyle ya hele şu sıralar ev temizleme taşınma olayı var inanılmaz yoruluyorum yemek yerken karnım sertleşiyor anlamıyorum neden öyle doktorum plasenta bebeği çok güzel besliyor ama sert dedi magnezyum iç dedi içiyorum bakalım ne zaman faydasını görecem