Güncelleme gireyim bir hafta önce doğum yaptım, gerçekten epizyonun kesildiğini hissetmedim o anın acısından çünkü bebeğin boynuna kordon dolanmıştı hızlı çıkması için üstten bastırmak zorunda kaldılar. Epizyo kesisi harici maalesef kontrolsüz yırtık oluştu bastırmadan kaynaklı. Dikişler atılırken uyuttular o yüzden acır mı acımaz mı bilemedim. Epizyo kesisinin dikişi ertesi gün hemen düştü ama yırtıkların dikişleri duruyor doktor kendiliğinden düşer dedi o zamana kadar her lavabodan sonra kurutup batikon sürüyoruz. Kabız kalmamaya çalışıyorum buradaki yorumlara bakarak ve emzirme yastığına oturmak gerçekten iyi geliyor, onun haricinde doğum masasından kendim kalktım yürüdüm hareket konusunda çok sıkıntı yaşamadım. İlk günler biraz ağrı oluyor ama katlanılamayacak kadar değil umarım sonrasında da rahat olurum. doktorum hiç kesilmemiş gibi olacak merak etme dedi ama ister istemez sonrasında ki ilk birliktelik gözümü korkutuyor acı ve his konusunda vs vs. Rabbim isteyen herkese anne olmayı ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin herkesin süreci kolaylıkla geçsin inşallah iyi forumlar 🌸💖