Ben de mide sorunu yaşıyorum 3 haftadır 18 haftalık gebeyim şuan mide de aşırı ağrı acı ve batma hissediyordum üstüne sürekli kusma varsı acillik oldum hastaneye yattım bu yüzden sonra hafifledi biraz gastroya gittim gaviscon rennie verdi bunlar iyi gelir dedi ama benim sorunum midemiydi başka bişeymiydi hala bilmiyorum iyi gelir gibi oldu ilaçlar bi 2 hafta iyiydim sonra bi anda ağrılarım şiddetli olarak geri geldi 2-3 gün ağrıdan acıdan kıvrandım en son doktoruma benim bu mideme çözüm bulun dedim yoksa ben böyle devam edemicem tekrar başka gastroya yönlendirdi beni kan tahlili yaptı pankreas baktı değerlere ultrasonla organlara baktı bişey yok sadece mide ve safra arasında kist görüldü 5 cm lik MR ile ona bakıldı iyi huylumu diye sorun omu diye şükür oda temiz çıktı doktorum eşime en son psikolojik olabilir demiş herşeyi normal demiş böyle bişey olabilir mi ağrı acı kusma psikolojik olabilir mi şimdi de 3 tane ilaç verdi biri acidpass metsil fort lansor 15 ml yeni başladım kullanmaya inşallah işe yarar şimdilik ağrılarım hafifledi ama tamamen geçmiş değil daha yolu yarılamadım bile o yüzden mide en büyük sorun allah hepimizin yardımcısı olsun