Deletedmom123 Selam kızlar 🙂 mide bulantı geçti bu sefer rahimde czz czz ağrılar var ve sol kalçam ağrıyor bacağıma doğru ağrılar ayrıca birtürlü geçmeyen baş ağrısı da ☹️ Benim durumumda olan var mı ^.^
afra_ozden Deletedmom123 bendede baş ağrısı çok oluyor miğde bulantım bitti ama istifra ediyorum boş boş sen tam ksç hsftslıksın ☺️
Tugbakaya Deletedmom123 sorma ya bugün bas agrısı çektim çok 15+2 deyim bulantılarım baya azaldı ama tam olarak bitmedi
Otherozge Deletedmom123 Deletedmom123 benimde kalçamda agrı var ayağa kalkarken bile nerdeyse ağlayacak duruma geliyorum ama bende fıtıkta var ona da baglıyorum.15.haftadayım.mide bulantılarım çok erken geçmişti ama mide yanmamda hiç geçmedi 🤷🏼♀️
Deryassssssss Tugbakaya bende 10.2 haftalıkım ondan merak edıyorum pekı 10 haftalıkken ne gıbı belırtılerın vardı cnm
Deletedmom123 afra_ozden bir güncük fark varmış ☺️ artık cınsıyetını öğrenmek istıyorm doktor 3 hafta sonra gel dedı 🥴
Tugbakaya Deryassssssss canım belirtilere göre cinsiyet tahmini yapma yanılırsın ultrason fotoğrafını yükle istersen duydugum birkaç seye göre tahminde bulunayım