Zhraaltun Öncelikle rabbim isteyen herkese bu essiz kelimelerle anlatilmayan dyguyu yasatsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hc bir anneyede acisini yasatmasin. [ ] Evet gel gelelim Kurufasulyenin faydalarina🤗 hamileligimn ilk haftasndan 27.haftasina kadr ne bi migde bulantisi nede baska bi sknti yasamadm cok sukur hamile oldgumn bile farknda degldm okadr rahattim. Ama ne yazkki 27.haftadan snra bacak aramdaki agri yuryemedm artik eziyet oldu doktra gttim erkn dgm riskimz var dedi bebegm kafasini kanala yerlestrms artik dogdu doğacak dediler neye ugradgimizi sasrdik hemn yastisim yapildi bi ayda 4 defa yatisim yapildi ignelr serumlar fitller durdurlmaya calsti. 27.haftadn snra sadce wc ve yemek icin ayaklandim onn disinda hep yattim kizlar. Cok sukur ki 38.haftayı gorduk. 37.haftada alltan muayne icin gttik doktora muayne olduk ust kemigimin basik oldgunu yinede norml olur ama cok zorlanirsin dedi doktrum 7 dikisin falan olur ic dis dedi bnimde kafamda hep su vardi erkn dogumu onlemek icin yapilan ignelerin rahim duvarini kalinlastrdgini arastirip öğrenmiştim doktora suniyi verdikten snra sezeryana alma ihtmalini sordm buyuk bi ihtimal dedi ki zaten bn senide pek hazr gormuyorm norml dogum icin dedi zatn korkuyodm da norml dogumdan erkn dogum stresi norml dgum stresi derkn sezeryna karr verdik. 20 subat dogum gunun kizminda o gun dogmasi hep hayalimdi o gun geldi catti bnde ne bi heycan ne bi korku gule oynaya hastaneye gttim ameliyathaneye indrdiler aklimdaki tek sey belden yapilan igne 🤦♀️cunki bn igneyi gornce aglayan bi insanm neyseki hc bi seklde aci hssetmedm damar yolu daha cok acıtiyo emin olun bi 20 saniye icinde uyustu zatn ayaklar bi soguklukmu desem sicaklikmi desem orayi tam anlamadm ama ayaklardan uyusyu ilk snrasini hissediyoms gbi oldum ama hissetmiyo aslnda insan. basmdaki duran hemsireye ikide bir diyorm bakin ben hissedyrm dokundgunuzu sakin kesmeyin die tamm diyo😀 onume perdeyi koydular migdem cok az bulandi bi 2 dakika icinde gecti uykum geldi oda bi anda geçti seruma bsey kattilar ondan sanirm 7.30da doktrum geldi kesmeyin hocam diyip durdum yok son islemleri yapiyorz demeye kalmadan 7.33 te adi ne bu minigin dedi ve hayatmn en guzel en anlamli hediyesini gosteri bana o an istemsz bi seklde gozyaslarima engel olamadm agladm agladm agladim... yanagima degdirdiler optm kokladm hep derlerdi burdaki hikayelerini yazan annelerde inanmazdim evet anne ve anne adaylari yok boyle bi dygu boyle bi koku rabbm isteyen herkese nasip etsn. Gotrduler sonra konrolleri icin. bi 20 dakila snra bni odama cikrdilar toplmda bi yarim saat bile surmedi. 3 4 saat snra uyusuklugum gecti az bi sizi hssettgm an agri kesici yapılmasını istedm yaptilar agri sizi hissetmedm sezeryan bi öcü degilmis onu anlams olduk😊 ilk kalkis umdgm gbi zor gecmedi kndim yurudm hemsireye birak bn kndim yurucem ddim🤩 ondn snra hc oturmadm sabaha kadr hastane koridornda 40 tur attim yurudkce iyi hissettim hemn vcye gttim ilk kalkistam snra kndim gittim gazimi cikarttim hemn hemsireye dedm cikarttim die o bile cok sasrdi nekadr cabuk die😀bas agrim bel agrim cok sukur olmadi Size tavisyelerim [ ] sezeryan olcaklar 2 3 gun oncesinden kati yiyeckleri tercih etmeyin [ ] 3 gun oncesnden komposto rezene tüketin hem sutunuz icin hemde gaziziniz rahatca cikarmaniz icin [ ] Depent diyorm baskada bsiey demiyorm [ ] Ilk kalkistan korkmayin aciyacak yuruyemm falan demeyin yurudukce iyi oldgunuzu sizde göreceksiniz [ ] Bas agriniz icin nescafe iyi geliyor bnde olmadi cok sukur ama deneyenler var [ ] Gecelik gotrun kesinlikle pijamadan daha rahat lavaboda ozellile cok kolay [ ] Hastaneye komposto rezene goturun icin bol bol [ ] Omuz agriniz olabilir havlu koyup sicak tutun iyi geliyo Goguslerinizi nemlendirin dogumdan once bnm bi haftam zehir oldu yara oldu sagdikca kan geldi acidan ayaklarimi yere vura vura emzirdim ayva vekordegi cok iyi geldi bide teramiciy iyilestrdi iki uc gnde Sormak istedikleriniz varsa severek cevaplayabilirm. Herseke hayrli dogumlar dilerm rabbim yardimciniz oldun saglicakla kalim🙏🙏
FatmaAtess Zhraaltun sağlıkla büyüsün inşallah minik 💕ben ayva çekirdeğini merak ettim nasıl kullandınız onu
Nryseda Zhraaltun rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Gözünüz aydın. Bu hamileyken alt tarafımda ağrı var dediniz. Alt tarafı kasık mı yoksa rahimmi. Bende şuan 34+5im.bir aydır rahim ağrısı çekiyorum
Zhraaltun FatmaAtess saol kuzum. Bi tane ayvann icinde 56tane cekrdegi oluyi zatn onu minik bi kaba koydum uzeeinede bi yemek kasigi kadr su koydm kapagini kapadm bi kac saat icinde o jel gbi olcaktir o seklde her emzirmedn snra suruyodm
Nryseda Zhraaltun ayy aynen benimki de öyle. Bir aydır ağrıyor dövülmüş gibi en çok da dönerken dediğiniz gibi. Doktoruma söyledim. Bebek dönmüş o yüzden rahime baskı yapıyor dedi
Zhraaltun Nryseda benmki adim atilmyack duruma gelsti canm artik bebk kafasini catya koymuştu dikkt et sende
Brcyns Zhraaltun hayırlı ugurlu olsun tekrardan tsk ediyorum yaZdıgın icinde merak ediyodum cidden insallah darısı basımıza olur pjama almstm bende ama gecelikte alsam iyi olur sanrm dedigne gore
Zhraaltun Brcyns cok saol canm allh razi olsn darisi bekleyen herkese insallh pijamaylada rahat eden var canm egilme kalkma kismnda ban Gore gecelik iyi bn tek gttgm iicn vcye bana rahat geldi 😀