vhzz İki defa 11 hafta 4 gün ve 12 haftada farklı doktorlara gittim.Cinsiyet 100% kız dediler.(Hatta foruma ultrason fotosunu attım,burdaki hanımlar erkek söylemişti) Geçen hafta 16 haftada ultrason erkek dedi,pipisi çıkmış dedi Yanılma ola bilirmi?
twobabymomm vhzz bana da 13 TE kıza benziyor dedi özel de geçen devkete gittim kesin erkek dedi 16 haftalıkti
buse76 vhzz 11 ve 12 de yanılma çok oluyor 14 15 den sonra net oluyor detaylıyı bekle en kesini orda öğrenirsin ama özele gitme imkanın varsa git özelde hemen öğren
kubrauygar Edizhr allahım nasip olur inşallah 14.haftada erkek dedi ama ben kız hissediyorum hala istediğim için mi bilmiyorum 1oğlum var bide kızım olursa sağlıklı sıhatli ne mutlu olurum ❤️🥹
annekiz6141 vhzz 14+3 kız denıldı 17+4 erkek denildi ıkısı de farklı doktor ve özel hastane 🤣 ben detaylımı bekliyorum 5 mart’ta püf 😄
gvnrzz vhzz 12. Haftada kız demişlerdi ilk hamileliğimde sonra 17. Haftada erkek oldugunu öğrendik olabiliyor zaten pipisini de görmüştük
gunespera vhzz yanılma olmaz canım o haftadan sonra aynı haftalarda bana da kız diyip 16da erkek dediler yine de bekledim bişey almadım geçen hafta fetal DNA erkek olduğu kesinleşti o yüzden bence ben değişeceğini düşünmüyorum 🤭
Semilk05 vhzz bugün bende 16+2 yim. 11-12 haftalarda kız dedi doktor 15+3 de başka doktor erkek dedi bende bekliyorum bi sonraki kontrolde ne diyecekler
sevvallcnr Edizhr bende 15.haftada gördüm kesin erkek dedi doktor acaba değişir mi dedim bi oğlum var insan kıza da özeniyor sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah ❤️
alpkerem26 sevvallcnr ben de sizin gbiyim bir oglum var insan ikinci cinsiyeti de yasamak istiyor 17 haftalik hamileyim 15 de kiz dediler belki bi umit yanilma var midir diye dusunuyorum ama öncelik saglik
Edizhr sevvallcnr bilmiyorum bak bazen olabiliyor yanılma canım ayrıntılı da öğrenirsin detaylı inceleniyor ya
krizantemmm Oğlumda 13. Haftada öğrendim değişmedi şimdi ikinciye gebeyim 11+6 da ve 12+6 da iki farklı doktor ikiside özel biri baya 3 boyutlu falan baktı kız dediler perşembe günü randevum var 16+6 haftalık olacak bakalım değişecekmi 🤭