Aysingeldiislerdegisti Kesinlikle ama kesinlikle normal dogum yanlisiyim. Turkiyede sezeryani artik anormal hale getirmisler sirf maddiyat icin sirf milleti kaziklamak icin biri mecbursa digeri kazik, bana inandirici gelmiyo. Avrupada amerikada ve dunyanin cogu yerinde sadece gerekliyse sezeryan yapiyolar turkiyede keyfi yaptiklari oluyo. Bende buna karsiyim. Bana da bu sezeryana bu kadar ilgi tuhaf geliyo...Ama bu degil ki Sezeryana karsiyim... Korkuyorum sezeryandan bu baska bi konu ama gerektigi yerde sezeryan olmam gerekirse diretmiyecegim. Ilk oglumda artik sezeryanlik duruma gelmistim sezeryan olcaktim ki son anda normal dogdu. Ikinci de inshaallah hayirli kolay saglikli bi sekilde normal dogururum ama gerekirse de ilkindeki gibi ille normal dogum diye diretmem direk olurum sezeryan. Burasi avrupa burda insanlari kandirma gibi bindurumlari yok.. Ama turkiyede olsaydim soru isareti olurdu illa ki aklimda... Dusunun siz iri cocuk sezeryanlik diyosun ya ama burda 4 ustu cocuklari da normal dogurtuyolar... Bisey de oldugunu duymadim. Ha korkarmiydim ben evet korkardim 4 ustu bi cocugu normal dogurmaya cunku bizim turklerde de oyle bi algi olusmus...