bsrm Merhaba arkadaşlar gebelikte hangi vitamini kullanıyorsunuz ben ocean mummy kullaniyorim ama sanki icince migde bulantısı yapiyor gibi hissediyorum
burcuo bsrm Bana multiform gibi değil de ayrı formlarda önerdi. D vitamini (ocean d3k2), magnezyum (vitafenix gece gündüz kapsül), omega 3 1000 mg kullanıyorum şu an, 17.haftadayım
annekiz6141 bsrm bu şey pembe beyaz paket mı kutusu? Bende bıtane vardı Allahım ilacı cıkartıbçnca ogurmeye baslıyordum son 1 tane kalmıstı doktoruma soyledım degıstık şükür 🤲
tarhanfur Fizikcifizik bende sadece decavit alıyorum bide demir ilacı demek ki diğer değerleriniz iyi benim ki o şekilde
tarhanfur Fizikcifizik varsada az miktardadır bence demir önemli ama gel gör ki alamıyorum çok bozuyor midemi bağırsaklarımı almıyorum artık
nnur20 Ben hamilelik önceside kullanıyordum simdide devam ediyorum evet bendede bulantı yapıyor ama normal dedi doktorum
burcuo gunespera bazıları öyle yapıyor evet, bir arkadaşım da demişti, şimdide kadar almış olman lazım artık fayda etmez diye folik asit falan bile vermemiş. Benimki bu şekilde önermişti, siz yine de sorun isterseniz görüşü ne olacak bakalım
gunespera burcuo evet mutlaka sorucum bide ben tüp mide ameliyatlıyım doğru düzgün beslenemiyorum zaten