annekiz6141 deletedmom43191 kurutmaları yıkadığım hep aynı program var hıc çekme vs yasamadım ama kızımın montu çok kötü oldu ya 😏
medelas1 deletedmom43191 internetten bendeki merinos yünlü, elektriklenmeyi alıyor ve yumuşacık yapıyor ayrıyetten kurutma süresini de düşürüyor
deletedmom43191 annekiz6141 bende attım sen öyle diyince hemen durdurdum makineyi bisey olmamıştı cok sukur
annekiz6141 deletedmom43191 ay bilmiyorum ben soylımde sen ister koy ister koyma bacım 🙊 sonra kımse uyarmadı deme 😄
aframoms13 deletedmom43191 ohh süper cok sevindim☺️ ben sadece örgü kazak hırka ve yelekleri kontrollü kurutuyorum hafif nemliyken çıkartıyorum yoksa eritiyor ipleri diğer attıgım kıyafetlere hiçbişey olmadı
mmia deletedmom43191 kesinlikle atmalısın kurutma makinası o tür şeyleri pufuduk yapıyo. Çamaşır makinasında bozuluyo formları ama kurutma düzeltiyo.
Ebruas deletedmom43191 bende atıyorum kuş tüyü programında kurutuyorum sorun olmadı şimdiye kadar. Elyaf montlardan da attım kuş tüyü mont da attım
melisa332_ deletedmom43191 ben herşeyi atıyorum kızımın montunu defalarca attım bütün kıyafetleri karma ayarında kurutuyorum hiç çekme olmadı
Meleekdincc Bende Arçelik marka var herşeyi atıyorum kurutumaya hiç bir sorun yaşamıyorum çok şükür kızımın montunu da atmıştım daha önce