melike2861 Selamlar, 7+2 haftalık hamileyim hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti dışında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ara ara açık pembe lekelenmelerim oluyor, bunları yaşayan var mıdır
duygunisa melike2861 lekelenmen varsa doktora gitmeni tavsiye ederim diğer türlü çok şanslısın ben hamileyim elhamdülillah çok şükür yeni olduğunu öğrendim iki gün içinde biranda diş ağrım başladı yüzüm kocaman şişti ilaçta yasak tedavide 3 ay dolmadan yapmıyorlar diyeceğim o ki hamileliğin keyfini çıkar belirtiler bir süre sonra gidiyor hormonlardan dolayı keşke bende sevincimi yasasaydim diş ağrım beni mahvetti malesef
melike2861 duygunisa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin her lekenmemede gidiyorum tabi ama hiç bir sorun yok kanama alanı vs kalp atışını 6 haftada duydum çok şükür lekede şöyle oluyor 4 5 gün arayla genelde hafta geçişlerinde
duygunisa melike2861 sen bol bol dinlen istirahat et canım inşAllah bişey olmaz güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun inşAllah bu ay hemen geçer bu Ağrıdan kurtulurum