melegim91 Kızım 3.5 yaşında ve ben sürpriz olarak 3.ye hamile olduğumu öğrendim şaşkınım beklediğim birşey değildi ne hissettiğimi de bilmiyorum.Umarım 3 çocuklu hayata adapte olabilirim 🥲
melisasak35 melegim91 bende 3.cüye süpriz hamile kaldım 2 oğlum var biri 8 diğeri 3 yaşında buda 9 haftalık umarım alışabilirim 🌸🫶🏻
DilarAsel melegim91 bende aynıyım 🥴 kızım 7 yaşında oğlum 3 yaşına yeni girdi ve hamileyim hemde tamamen sürpriz çok korkuyorum kızıma ve oğluma yetemeyeceğim diye 😢
melegim91 semahayall Eşim dikkat ediyordu 2 çocuğumun arası 6 yaş ve bebek istediğim ay hamile kalmıştım.İlk hamileliğim yine aynı şekilde 3.yılda bebek istediğim ay hamile kalmıştım.Nasip diyorum
melegim91 DilarAsel aynı hislerdeyim tam kızımı büyüttüm çişini alıştırdım kendini ifade etmeye başladı uykuları düzene girdi rahata erdim derken bir hayır vardır muhakkak ama işte düşünmeden edemiyor insan nasıl yeteceğim diy😔
DilarAsel melegim91 Allah tekrar nasip ettiyse vardır bir bildiği diyorum sağlıklı olsunlar da Allah verir inşallah bize gücünü kuvvetini 🤲
DilarAsel annesioo ayyy benimkiler yine baya büyükler sağlıcakla kucağına al inşallah 🥰 Zor günler halay çekme eşliğinde bizi bekliyor 🤣🤣🤣