Haticeebasyoll Kizlar 35+2 haftaligim ve suan uyuyamiyorum nedeni kasiklarim ve belimde agrilarin olmasi ne yapsam gecmiyor doğum sancisi falan mi bu ya ilk gebeligim hicbirseg bilmiyom
Sebahattok Haticeebasyoll olabilir canım genelde bele vuruyormuş agrı bir acile git istersen için rahat etsin yada ılık duş al . İyi gelirse yalancı sancı diyorlar
Smiley87 Haticeebasyoll sakin ol önce camım bebişin etkilenir , ılık bir duş al uzan eğer geçerse yalancı sancıdır , Doğum sancısı düzenli olarak gelir birkaç saniye sürer geçer , gittikçe sıkılaşarak şiddetlenir .
Haticeebasyoll Sebahattok erken dogum riskim vardi bide o yuzden korkuyorum biraz daha gecmezse gidicem 😥
Deniz31 Benimde ilk gebeliğim şuan bel ağrısından uyuyamıyorum Doğum ile ilgisi yok yada tuhaf bi durum yok hamileliğin getirdiği sıkıntılardan biri bu hamilelikte 9.aya girdim burada endişe etme
Haticeebasyoll Smiley87 insallah oyledir ya yururken zorlaniyorum yatarken saga sola yatiyorum belimin agrisi kalcalarima kasiklarima vuruyo ama saniyelik giren birsey deil belki 15 dk dr boyle bir turlu gecmek bilmiyo
Smiley87 Haticeebasyoll Doğum sancısı öyle sürekli olan birşey değil canım gelip vurup geçer , sen bir ılık duş al uzan bakalım geçer inşallah . Acaba bugün yorulmuş olabilir misin 🤔Geçmezse için rahat etmezse doktora gidersin