sugunes Kızlar ben elenatal 2 kullanıyordum şu an 14 haftalığım ilacım da bitti doktor da bitince bırak artık dedi bu ilaç hem folik asit hem multivitamindi. Doktor artık iştahını açmasın besinlerden vitamin al dedi
Fatmanur_0416 sugunes ben 12.hsftaya kadar kullandım folik asitti benim sadece sonra bırakıp vitaminlerle devam ettim
Zhde sugunes 40 haftadayim hala kullanıyorum canım hiç bir zararı yok aksine bebeğin gelişimi ve beyini için çok faydali
yenidennnn Bende 12. Haftada bıraktım ama aslında multivitaminin içinde de var folik asit bırakmış olmuyoruz benim vitaminde var yani
sugunes yenidennnn bana ayrıyetten multivitamin vermedi sadece demir verdi gidince sorucam tekrar multivitamin kullanıyım mı diye
happyymummy 13.haftamdayim doktorum bitsin folim asitten sonra demir başlayacagim demişti sanırım 1 haftaya biter ben de Nospina diye bir marka kullanıyorum B6-B12-Folik asit kombinasyonlu bir takviye benimki
sugunes Zhde valla doktor bırak dedi🤷🏽♀️ ben de multivitamin desteği istiyim o zaman. Sağlıkla alın kucağınıza💕