sln_yc 9 haftalığım. Hamileligimi öğrendigimden beri kahve içmedim. Ama sersemliğimi gideren tek şey türk kahvesidir. Günde bir fincan kahvenin bebeğe herhangi bir zararı varmı? Kimisi içme diyor kimisi gayet de tüketiyor
Sedef21 sln_yc günde iki fincan Türk kahvesi içebilirsin demişti doktorum ben günde bir fincan içiyorum sakıncası yok yani sen doktoruna sor yinede
unlu0801 sln_yc mehmet efendinin kafeinsiz türk kahvesi var ben riske atmıyorum onu içiyorum tadı kokusu birebir aynı
burcuo sln_yc Benim doktorum kısıtlamıyor. Tek şartı içtiğin kadar da su içmek. Zaten abartmıyoruz, 1 kahve içip iyi hissedecekseniz bunu esirgemeyin. Hamilelik bir hastalık değil, keyifli geçirmek lazım 😊
Busranur_mnts sln_yc bana yaramadı çarpı tı yapıyo uykusuz kaldım gece içmedim ben de 🤣 sınırlı şekilde içebilirsiniz
clementine16 Günde 200mg kafein serbest ama sadece kahve düşünme çay, kola gibi birçok şeyde de kafein var. 1 shot espresso 65mg ordan hesaplayabilirsin:)
flz3576 sln_yc hergun bir veya iki fincan zararlı değil nescafe zararlı diye biliyorum kafen çok onda
Fuunndaaa Anneyim12 sln_yc ilk 3 aylık süreçte tüketmedim çayda kahvede 20 haftadan sonra günde 1 bardak açık çay ve 1 sade kahve tüketmeye başladım
aprilbaby sln_yc ilk 4 ay mide bulantısından içememiştim şuan 7 aylık her gün içiyorum doktorum içme vs demedi bol su içiyorum