GozdeKB isimsiz19 amiiiin cümlemize inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerde sagsalim bebeklerimize kavuşalım benimde 2 senedir iki kaybım oldu Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah 🙏🏻🥰
isimsiz19 GozdeKB ah kuzum benim bende 2. Senemde bir boş gebelik öyküsünden sonra kavuşabildim ancak yavruma şimdi doğmasını bekliyorum hayırlısıyla sağlıkla. Seninde sürecin su gibi geçsin sağlıkla kavuş inşallah🙏
GozdeKB bsrbrkysr184_ bizim koskoca 7 ayımız var inşallahta sizin ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer 🥰
bsrbrkysr184_ GozdeKB sizinde geçer ya ben ne ara buraya geldik anlamadım evde bir tane daha olunca 😅 Kız daha çantamı hazırlamadım durrrr 🤣 ramazanda hızlı geçer ayyy heyecanlandım 🥰🫠
GozdeKB bsrbrkysr184_ bende de var şükür bir kız 6 yaşına girecek bu sene 😊 1 ay kala hazırlarsın daha erken bence ramazanı tutacak mısın
bsrbrkysr184_ GozdeKB yaa bizde eylülde 6 ya gircez 😍 51 gün ama 10 gün geri atıyor 41 bayramdan önce ki hafta Allah nasip ederse yada bayramın son günü zorunlu sezeryan benim ki 😇