_zm43 Kızlar lütfen yardımcı olun bebeğimin göğsünden süt geliyor daha bir haftalık daha önce başına gelen var mı yardımcı olur musunuz
asil15 _zm43 evt cnm bizde yaşadık banyo yaptir masaj yaparak hafif sık göğüslerini agri yapmasın diye korkulacak bir şey değil
fgormez _zm43 bak burda bile yazmış birisi sıkmayın el kadar bebek yahu en kötü acile gidip sorun Dr a ne zaman geçer söyler
Cinarsaitinannesi _zm43 sakın dokunmayın her bebekte olur o sıkın diye saçmalayanlara da kulak asmayın doktorlar dokunmayın diyor
asil15 _zm43 çok hafif annesi sadece banyoda yapın sut dolu olduğu olduğu için sert olduğu için ağlıyordur
fgormez Aman diyim sıkmayın dokunmayın olur ya birisi akıl verir sütü çıkarın diye sakın,bunun bazen olduğunu duymuştum sizdeki hormonlar ona geçiyor sanırım yanlış hayırlamıyorsam zararsız diye hatırlıyorum ama Dr a durumu bildirin yine
asil15 fgormez yaşadığım için yazdım kötü amaçlı değil bizde ilk tabiyki doktora götürdük aynısını söylediği için masajla birlikte yaptık sütun bosalmamasi daha büyük sıkıntı bebege
fgormez asil15 eğitimde ebelerden hemşirelerden duyduğum bu emzirme ile beraber anneden bebeğe geçen hormon ile alakalı zararsız bir durum ve kesinlikle sıkmayın, tabi ki zararı olsun diye yazmadınız ama etrafında bu şu kim varsa yanlış yönlendirip sıkmasın diye yazdım bende önce Dr muayene etmeli