rumeyys Lavaboya gidiyorum afedersiniz kalkar kalmaz yine sıkışık hissediyorum yaşayan var mı aranızda sürekli sıkışık gibiyim gidiyorum yapamıyorum yapsam da damla damla bu durumu yaşayan var mı 28 haftalık hamileyim
Fuunndaaa rumeyys bende aynı durumdayım bebiş büyüdüğü için mesaneye baskıda yapıyor olabilir en son gittiğimde enfeksiyon yoktu benim ama hamilelikte düzenli enfeksiyon için tahlil yaptırmak önemli tahlil verin isterseniz
gunelozturkq rumeyys enfeksiyonun vardır canım idrar tahlili ver bende senin gibiydim enf cikit doktorum ilaç verdi şükür geçti
Fuunndaaa rumeyys genelde tek dozluk antibiyotik veriyorlar gece suyla karıştırıp içiyorsun geçiyor sonra tabi ileri seviye bir enfeksiyon olmaz ise
sinemeylem 28+1 haftalık hamileyim aynı durumu yaşıyorum. En son 2 hafta önce idrar tahlili verdim ve temiz çıktı.
nuriyegcl Enfeksiyondan oluyor genelde o his yanma felan da oluyorsa ondandır. İleri haftalarda da bebek idrar kesesine baskı yaptığı için oluyor doktora gidip tahlil verin bence enfeksiyon ihmale gelmiyor özellikle hamilelikte 🌸