Sunshine__ Kızlar 12 haftalık gebeyim ve her midem bulandığında altıma kaçırıyorum acaba normal mi benim gibi olan var mı günde kaç kere üst değiştiriyorum sayamıyorum artık
rabiaerdemm Sunshine__ bende kusarken çok kaçırırdım hatta öksürürken hapşırırken hep oluyor doğumdan sonrada bir süre devam ediyo kaçırma
twobabymomm Sunshine__ benimde 1. Normal oldu ikicniye hamileyim oksurdukce hapsurdukca alttan kaçıyor çok sinir bozucu bişey ya 🫠🫠
Sunshine__ bebi5_8 ooo daha benim çok zamanım var yani kız artık bir yere giderken küçük çocuk gibi kendime kıyafet koyuyorum 🤣🤣
Sunshine__ rabiaerdemm Yandım vallahi ben en iyisi doğuma kadar bir yere çıkmıyım yoksa rezil olurum 🤣🤣🤣
Sunshine__ twobabymomm Hemde nasıl vallahi çok ilginç korkuyorum birilerinin yanında midem bulanacak öksürüp hapşurcam diye 🤣🤣🤣😆
Sunshine__ asil15 Bacım vallahi bundan beteri nasıl olur tahmin dahi edemiyorum 😆🤣😆 rezillik gerçekten
asil15 Sunshine__ dedim ya cnm hele bir sonlara gel şuanki durumu çok ararsın ben yatağı wc taşımayı düşünüyorum 🤣