fatmaduhan Haftamdayım rahim de ağrı var sanki birşey aşagıta doğru çekiyormuş gibi hissediyorum sizce normal mi varmı aranızda benim gibi olan
htc5858 fatmaduhan rahim genişlediği için bu haftalarda ağrılar normal canım, ama için rahat etsin istiyorsan Bi hastaneye git yine de
reyhanmrcn fatmaduhan gayet normal cancazım korkma sonucta donuyo sekıl degıstırıyo bı sorun olsa kanaman olur Allah korusun su gelısı mıde bulantısı bas ağrısı gıbı seyler olur 5 ye hamıle bırısı olarak söylüyorum korkma uzan dınlen bebek sekıl degıstırır gecer
fatmaduhan Kendimi ifade de edemiyorum nasıl bir ağrı olduğunu 2. Dogumum olacak birincide böyşe birşey yaşadığımı hatırlamıyorum
fatmaduhan htc5858 yani doktorum hep bebek kafası aşşagıda plesanta da aşşagıda diyor tehlikeli durum yok ama şu 1 haftadır böyle rahim ağrım var
birbebegin 27 haftalıgım benimde ikinci gebelik benimde rahmin ağrıyor ve çok aşağıda hissediyorum hareketleri doktora gitmeyi düsünüyorum açıkçası sende bi görün
fatmaduhan reyhanmrcn ay çok şükür valla biri cevap verdi tuhaf bir ağrısı var genital bölgem de tuhaf bir ağrı korkuyorum bende
fatmaduhan Nidaanur yani dinleniyorum ama sürekli de yatamam ki zaten dinlensemdd değişen birşey olmuyor bebeğin kafası aşşagıda plesanta da aşşagıda ondan olabilir mi acaba
esrafi5 fatmaduhan bazen ara ara bendede oluyor canım resmen sanki bitün yük aşağı iniyormuş gibi ağrı ve baskı hissediyordum ama bebeğin pozizyonu bile çok etkiliyor ama normal dendi
fatmaduhan esrafi5 bebeğin hareketlerinde sorun yok hissediyorum ama işte dediğim gibi bu batma hissi ağrısı normal mi geçen hafta gittim bir daha gitmek istemiyorum 1 ay sonra gel demişti gereksiz yere de para da vermek istemiyorum uzak birde
3535abc Makat geliştir benimde öyle ayakları cıkçakmış gibi oluyor doktor normal dedi maket geliş o yüzden
fatmaduhan 3535abc yani bana normalde kafası aşşagıda plesanta aşşagıda demişti doktor hareketleride zaten hep hamile kaldığımdan beri göbeğimin altında hissediyorum
gunesimekardes fatmaduhan kanala girmistir. Benim bu gebelikte.hep asagidaydi 33. Haftada yukari cikti sipa. 35 te twkrar geri girmis