alpanne3 Normalde başka doktor takıplıyım ama Ssvd ıcın bu doktorada bı gözükmek ıstıyorum 32.haftdamda bu doktora gıdıp memnun olan var mı ultrason cıhazları vs nasıl normal devlet hastanelerinde çok ıyı degıl Zeynep kamıldede mı aynı
Xsevgi53 alpanne3 bende nette hep görüyorum işini seven bir doktora benziyor çok motive ediyor seve hastalarını denemekte fayda vat
Ayseguls_baby alpanne3 ultrason cihazları gayet iyi ben zeynep kamilde takipliydim doğumu da orda yaptım muayenelerde dedikleriyle birebir aynıydı herşeyi bebeğimin
alpanne3 Havin49_ anladım bızım buradakı devlete ara sıra gıdıyorum hıc net sekılde bakamıyorlar dedım oradada mı aynı acaba
Havin49_ alpanne3 evet devlet makineleri kötü malesef ama Zeynep kamil geniş kapsamlı bi hastane olduğu için ultrasonu daha iyi
alpanne3 Xsevgi53 Kesınlıkle bı onun fıkrınıde almak ıstedım Ssvd ye uygun olup olmadığımı anlamak ıcın
kuccukpremsesinannesi alpanne3 ben Aylin hanımı Instagram’dan takip ediyorum randevu bulamadım geçen hafta melisa inan diye bir doktordan almıştım ssvd için. Kendisi girmedi muayeneye Sürel adında dünya tatlısı bir asistan vardı. Özel muayene gibi hissettim o kadar güzel ilgilendi ki yine aynı doktora denk gelicegimi bilsem giderim kesinlikle
gvnrzz alpanne3 ay ben de salı gününe aylin hanıma randevum var. Yorumlara cok mutlu oldum. Bir de avrupa yakasından gidecegim sırf ssvd için. Doktor ilgili değilse cok üzülürdüm gittigime. Gecen özelde bi doktora danıstım. Ssvd yaptırmıyor ama o kadar moralimi bozduki. Umarım aylin hanımla olumlu gecer görüşmemiz
alpanne3 gvnrzz aylın hanım ıcın ve Aytakın hoca ıcın çok olumlu şeyler duydum zaten Aytakın hoca takıplıyım ben bırde aylın hocanın fıkrını almak ıstedım oyuzden gıdıyorum bazı doktorlar ınsanın gerçekten moralını bozuyor kendı dusuncelerını kabul ettırmeye çalışıyor ınsana
yahya2024 gvnrzz yaa ben bayadır bakıyorum ama ona randevu bulamadım maalesef carsamba gününe dilara diye birine aldım ama aylin hanıma isterdim. Gidince burdan bize de bilgi verir misiniz acaba ssvd için istiyorum bende.
hnfe2610 gvnrzz merhabalar nasıl geçti randevunuz bende randevu almayı düşünüyorum ama MHRS de jinekoloji yazıyor sorun olur mu normal gebe için ssvd değil bu arada gitsem bakar mı memnun kaldınız mı
gvnrzz alpanne3 hastane bana cok uzak su an 16 haftalık hamileyim acaba doguma kadar bi iki kez gitsem yeterli olurmu? Belki ssvd yaparsam devlette de kaydım olsun diye gidiyorum aslında
gvnrzz yahya2024 bu sabah randevum var gittikten sonra bilgi veririm tabiki. Her zaman cıkmıyor evet randevu