edaonyurtttt @“tugcelice07”# güle güle kullan canım hayırlı olsun mağazada görmüş müydün ben internetten alamam cesaret edemedim mağazalarda da her model marka olmuyor biri var biri yok
tugcelice07 edaonyurtttt mağazada görmüştüm bir de iyice tiktoktan felan izledim kullanım açısından çok başarılı
medo28 edaonyurtttt Pendik bebeçeyiz sarayına bakabilirsiniz. Bir çok marka mevcut orada. Biz Kraft Kenya aldık. Daha kullanmadık ama kullanıp memnun kalan çok olmuş. Çok güzel ilgileniyorlar detaylı anlatıyorlar mağazada. Gitme şansınız varsa bu uğrayın derim. Şu an orada da indirimler mevcut. 🌸
xEndless medo28 Kraft kenya aldım bebeğim 8 aylık oldu cok da memnunuz çok iyi seçim 😊 gule gule kullanırsınız ınsallah
meneks Kraft lima wb travel olanı kullanıyoruz hafif bir araba sürüş açısından çok rahat yormuyor tavsiye ederim
Popeyes iremakb bende uzun araştırmalar sonucu bu modeli alacağım. İndirimli hali çok iyiymiş mağazadan mı aldınız direkt?
edaonyurtttt karahanl hayırlı olsun canım ben daha hafif ve küçük bir şey ariyorum aslında.hem arabamızın bagajı küçük hem de evim sahile yakın kendim rahat hareket edebileceğim hafif bi şeye ihtiyacım var işte hepsini aynı anda bulmak cookk zor insanın kafası karışıyor🤷🏻♀️