Bir-bebismeselesi24 Mesela ben benden başkasının soyduğu doğradığı meyveyi asla ama asla yiyemem değişik Mİ bilmiyorum çevremde bir ben böyleyim😀
papatyakokulugece Bir-bebismeselesi24 misafirliğe gidince tuvaletim gelse bile tutarım giremem bilmediğim yerde tuvalete
suragungor Bir-bebismeselesi24 muz asla yiyemem kokusunada ogururum yanimda muz yendiginde uzaklasiyorum😂😂
Bbgg Bir-bebismeselesi24 ben de başkasının soyduğu meyve ve haşlanmış yumurtayı yiyemem 🫠 bir de dışardan geldiğimde çoraplarımı dış kapıda çıkartır öyle evime girerim, yani başkasının evinde gezinmesem bile bi markete gidip gelsem de çoraplarımı değiştirmem gerekli ..
sarilale123 Bir-bebismeselesi24 yumurtanın hiç bir türlüsünü yiyemem hamur işinde kokusu gelirse yine aynı.
Hayalperest1 1Ali ay bende aynı heleki sucuk yedikten sonra katı yağ olması ıyyy birde haşlanmoş yumurtanın kokusu ve tavada kalan kırıntılarıııı🤮
1Ali papatyakokulugece kocamı batırmaya niyetim yok 😂 telefon tavam var yumurta için, yapışma vs yapmıyor zaten yumurta pişince tabağa alıyorum o şekilde tüketiyoruz tavada da sadece yağ kalıntısı oluyor ona bile elimi süremiyorum kaynar suyla deterjan döküp çalkalıyorum sonra yallah makineye
salihaci 1Ali Benimde sadece haşladığım bir tencerem var ve sadece bir tavamda yumurta yapıyorum makineye attığımda da bol domestos hsjsjdjd
birdenizanasii Bir-bebismeselesi24 limon sıkıp maydonoz doğramaktan nefret ederim. Bir de sleepy gibi tek kullanımlık olmayan mutfak bezleriyle masa silmek ay işkence işkence
Mmtomyr Bir-bebismeselesi24 kendim doğramadığım domatesi yiyemiyorum bi tek kardeşim doğrayınca yiyebiliyorum kabuklu asla yiyemiyorum, çırpılmamış yumurta da yiyemem yazsam elli tane çıkar ama uzamasın 😅
esolinnnn Bir-bebismeselesi24 yağda yumurtanın kokusuna bile tahammül edemem yiyene de bakamam, haşlanmış yumurtayı da zorla yerim. Kahvaltıda çayım bittiğinde bardak değiştiririm aynı bardakla devam edemem, duştan çıkınca ellerimi yıkarım 😂
ayseannesafakbaba Bende asla tuvalete gittiğimde o iç çamaşırını tekrar çekemem değişmem lazım günde kaç kere gidersem gideyim kızlar makyaj malzemesi taşır ben kilot çantamda 😂Birde silindiğim havlu ile asla bir daha silinemem yıkanması lazım 😂😂
mutlusene ayseannesafakbaba ya bende de külot takıntısı var ihtiyacım olmasa bile külot almak bide her tuvalete gittiğimde totom ıslak gibi sinir oluyorum hijyen açısından hatta bazen direk popomdan assasina duş yapiyorum ve yeni kuloduuunmn😂😂😂
metininprensesi Hepimizin psikolojisini bozdular yorumları gülerek okudum 😂bende temizlik yapmadan kahvaltı yapamıyorum kalkıp tüm evi silip süpürüp makineye elbise ayıp kahvaltı yapıyorum 😂